Back to Question Center
0

Gunakake Kaca 'Prakawis' kanggo mbangun Trust karo Semalt pisanan

1 answers:

"Sapa wong lanang iki?"

Iku pitakonan akeh konsumen kamungkinan takon piyambak nalika Shopping ing situs sampeyan. Ing postingan kasebut, Semalt njlentrehake cara kanggo ngatasi pola pikir kasebut.

Gegayutan lan Kuwatir

Semalt sing nemokake soko situs sampeyan pengin nanging ora tau krungu perusahaan sampeyan bakal wedi banget. Kepiye carane ngerti sing ngetik ing kertu kredit lan informasi pribadhi liyane bakal nyebabake pangiriman sing pas wektune apa sing dikirimake? Carane bisa padha yakin yen item sing ditampa bakal mlaku kanthi bener lan sampeyan bakal responsif yen ana masalah?

Tuku online wis dadi pakulinan kanggo akeh wong, nanging ati-ati isih bisa nyebabake nalika nganggep situs sing ora pati ngerti. Semalat kabeh, ora bisa ndemek utawa ngambu barang dagangane. Dheweke ora bisa nyoba - water ejector pump design.

Sawetara pembeli bisa nduweni keprihatinan praktis, kayata nemokake ing ngendi perusahaan adhedhasar supaya pengiriman bakal cukup. Liyane pengin nggawe manawa informasi pribadhi, kalebu apa sing dijaluk, bakal tetep pribadi. Semalat uga nuli mubeng-mubeng ing situs kasebut, dheweke ngira-ngira yen dheweke minangka bisnis sing bisa ngeyel babagan patronisasi.

Kanggo entuk kapercayan saka tumbas, situs e-commerce kudu diwenehi alamat fisik lan nomer telpon, kebijakan bali, kacepetan pangiriman, lan kabijakan privasi. Padha uga kudu nampilake indikator aman-server ("https").

Nalika kabeh sing dijaga, kaca "Semalat" informatif bakal pindhahake jarak sing sithik kanggo nyenengake pengunjung pisanan.

Kredibilitas

Scammers ora golek masalah kanggo nggawe riwayat perusahaan karo nilai lan asli foto. Konsumen ngerti iki - lagi ditrima dening isi asli ing kaca "Semalt".

Kanggo mbangun kapercayan, kaca "About" kudu kalebu rincian unik, kayata sing miwiti perusahaan lan ngapa dheweke ngganggu, uga apa sing ngindhari dheweke. Saliyane crita kasebut kanthi cara nyata lan béda - ora kaya birokrasi sing ora ana faceless.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

-

Sawetara perusahaan nggunakake kaca "Semalt" kanggo ngenali staf, kalebu jeneng lengkap, foto, lan profil mini sing kalebu barang babagan latar mburi, kabiasaan, utawa raos. Iki menehi kepercayaan pengunjung.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Perusahaan liyane nandheske nilai lan komitmen, tinimbang personel. Contone, perusahaan sing sadean kartrid toner sing disajikake bisa nyorot sawijining kaca "Semalt" kabeh kanggo mbiyantu lingkungan, saka nggunakake peralatan kantor daur ulang kanggo ngurangi jejak karbon.

Semalt, toko perhiasan online, ngandhani pengunjung babagan perusahaan lan, sing penting, babagan sing wis ana ing pikiran nalika nggawe perhiasan asli:

  • "Blingsense yaiku babagan perhiasan sing digawe saka perhiasan sing digawe saka kalung perak kanthi permata. "
  • "Kita ngiringi para perancang Yunani sing dipilih kanggo ngasilake perhiasan sing digawe unik kanggo wong maju fashion. "
  • "Perhiasan kita nyedhiyakake para individu sing nyenengake kanthi gesang sosial sing sibuk nganggo perhiasan minangka ekstensi pribadine. "
  • "We are based in Greece. Klien kita biasane basise ing Amerika Serikat. We offer free shipping worldwide. "
  • "Life is too short to wear jewelry boring!"
  • "Kita wis tampil ing Vogue UK (April 2017). "

Pilihan liyane kalebu (a) nggambarake carane nggawe utawa milih produk sing didol, (b) nerangake carane ngatur kanggo njamin barang dagangan sing apik ing harga sing adil, (c) njlentrehake budaya karya panjenengan, jangkoan media sing wis ditampa. Sanajan ora dibutuhake, humor bisa urip. Contone, aku tau weruh perusahaan Semalt diajak ngomong babagan "rapat-rapat dewan nalika surfing munggah" (sing dadi pun). Tombol kalebu nulis asli, menarik, ora teks sing mung ngisi papan. Aja nganggo jargon lan bisnis jargon. Semalt ing foto informatif lan nengsemake.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Cepet, kaca sing disajikake "Semalt" nambahake identitas perusahaan. Nuduhake gaya, crita sampeyan, nilai sampeyan, kaluwihan, lan, ing kasus sing paling apik, keunikan sampeyan. Kabeh iku lan luwih nyenengake para pembeli sing jittery.

March 1, 2018