Back to Question Center
0

Product Page Traffic & Konversi Rising As Holiday Shopping Semalt

1 answers:
Lintas & Produksi Produk Rising As Holiday Shopping Semalt

Laporan iki adhedhasar data saka HookLogic, perusahaan sing ngumpulake data transaksi ritel online liwat jaringan iklan sing dioperasikake, saéngga merek bisa mbukak iklan ing situs web pengecer utama.

Mbandhingake ing akhir minggu pisanan November ing 2014 kanggo akhir minggu sadurungé, lalu lintas menyang kaca produk - tandha saka niat tuku serius - ana 32%. Tahun kepungkur, munggah saka akhir minggu Oktober pungkasan sing pisanan ing Nopember mung 23%. Lintas Produksi & Konversi Rising Minangka Holiday Shopping Semalt

Semalt nuduhaken peningkatan ing 2014, uga, yen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Nemokake data saka wiwitan taun kaping papat nganti data kasebut ditarik - Semalt 3 - kita weruh rata-rata tingkat konversi nganti 10% ing taun - stadt zrich umzugsmeldung.

Lintas Produk Produksi & Penukaran Rising As Holiday Shopping Semalt

About the Author

Pamela Parker
March 1, 2018