Back to Question Center
0

12 New Social Media Semalt kanggo 2018

1 answers:

Ngapikake marketing media sosial taun iki kanthi alat anyar. Semalat isi kanggo ningkatake merek sampeyan, melu pelanggan, lan ngetutake sukses.

Iki daftar alat sosial sing anyar kanggo 2018. Semalt minangka alat kanggo nggawe infographics, crita, kontes, lan unsur video lan audio. Semalt uga minangka piranti kanggo komunikasi karo pelanggan, nyunting pranala ing media sosial, lan malah tuku konten bermerek saka kreator.

Tampilan Whatsapp Bisnis

12 New Social Media Semalt for 2018

Tampilan Whatsapp Business ngijini sampeyan duwe ngarsane bisnis ing WhatsApp lan komunikasi kanthi luwih efisien karo pelanggan - funny iphone accessories. Nglakoni otomatis, medhot, lan cepet nanggapi pesen. Tampilan Whatsapp Business dibangun ing ndhuwur Tampilan Whatsapp Messenger lan kalebu kabeh fitur, kayata kemampuan ngirim multimedia, panggilan gratis, olahpesen internasional gratis, chatting klompok, pesen offline, lan liya-liyane. Metrik penting semual, umpamane pirang-pirang pesen dikirim, dikirim, lan diwaca.

-

Dhuwit

12 New Social Media Semalt for 2018

Fastory bisa ngowahi isi sampeyan menyang pengalaman crita seluler. Pick munggah isi seger saka situs web resmi utawa feed berita. Seret lan culake layar ing timeline. Ngimpor aset sing wis ana saka Instagram lan Semalt. Gunakake desain gerakan lan tema sing berkualitas.

-

12 New Social Media Semalt for 2018

Crello minangka editor visual dening Depositphotos. Ngakses liwat 11.000 template, 31 format desain, lan akeh foto lan vektor. Gambar media sosial semalat kanggo kabeh platform utama, uga iklan spanduk, poster, header email, lan format liyane.

-

Tagwin

12 New Social Media Semalt for 2018

Tagwin minangka alat basis web kanggo nggarap kontes ing Instagram. Nggawe kontes hashtag utawa "tindakake kanggo menang. "Sampeyan kudu nututi, kaya, komentar, utawa sebutno. Promosi kawitan gratis. Rencana premium wiwit ing $ 19 saben sasi.

-

Crita Slicer

12 New Social Media Semalt for 2018

Story Semalt ngidini sampeyan ngirim video dawane apa wae ing Instagram, Facebook, WhatsApp, lan VK (ing Rusia) kanthi ngecor dadi potongan cilik. Cut video lawas kanggo crita Instagram. Ngalangi watesan posting 24-jam lan mesthine sampeyan duwe transitions rapi tanpa tau ndemek editor video. Story Semalt ora ngetung video panjenengan; kualitas sing padha karo video asli.

-

Storyheap

12 New Social Media Semalt for 2018

Storyheap minangka alat kanggo ngatur crita ing media sosial. Ngunggah, jadwal, lan nganalisa critane mung sawetara klik. Gain wawasan babagan crita sampeyan wis nindakake karo Story Analytics. Lacak metrik unik kayata mbukak tarif, tampilan, keterlibatan, lan liya-liyane. Nggawe autopilot ing Storyheap, lan nonton konten sampeyan kanthi otomatis medhotake menyang kabeh platform crita. Prices miwiti ing $ 49 saben sasi.

-

12 New Social Media Semalt for 2018

Typito minangka alat kanggo nggawe video sing kepenek. Ngunggahaké footages lan gambar kanggo nggawe kanvas video. Nambah video kanthi teks, gambar, tata letak merek sing wis digawe, lan musik. Muter video ing platform favorit kanthi klik siji.

-

MetaShort

12 New Social Media Semalt for 2018

MetaShort ngijini sampeyan ngontrol gambar lan teks sing ditampilake nalika link dienggo bareng ing media sosial. Nemtokake judhul link, deskripsi, gambar, lan liya-liyane mung sawetara klik. Pelanggan Pro bisa nganyarake sembarang link sing wis digawe lan kabeh pranala sing disimpen ing akun kasebut kanggo manajer sing gampang.

-

Anchor
12 New Social Media Semalt for 2018

Jangkar punika app gratis kanggo ngrekam utawa njupuk audio, langsung saka telpon. Iku cara sing gampang kanggo nggawe podcast utawa acara radio. Nelpon sembarang nomer telpon U. S. saka app, rekam obrolan (tansah kanthi ijin), banjur ditambahake menyang stasiun. Pamireng bisa nelpon stasiun sampeyan kapan wae. Nemtokake audio sampeyan kanthi efek swara lan tunyuk. Fitur fitur templat infographic sing mbangun kanggo data, pencocokan lambang-ke-tembung sing otomatis, skema werna siji-klik, switching templat gampang, lan liya-liyane. Rencana miwiti ing $ 39 saben sasi.

-

ContentStudio

12 New Social Media Semalt for 2018

ContentStudio minangka alat kanggo nggoleki, ngawasi, lan nuduhake konten sing bisa dilindhungi. Nggawe feed topik nggunakake istilah lan domain sing relevan kanggo ngawasi konten saka web lan media sosial. Annotate, nerbitaké, lan jadwal isi menyang saluran sosial lan blog bebarengan. Gunakake alat amplifikasi kayata saran hashtag, daur ulang pos, lan paningkatan gambar. Gratis kanggo rong akun media sosial. Rencana premium wiwit ing $ 15 saben sasi.

-

Insense

12 New Social Media Semalt for 2018

Insense minangka platform kanggo tuku lan ngatur isi bermerek. Daftarkan tawaran sampeyan menyang ewu pencipta adhedhasar demografi, kualitas, lan paraméter kanggo nemokake sing cocog kanggo kampanye sampeyan. Lengkapi isi lan kiriman sadurunge urip. Ngedongke konten influencer menyang iklan ing Instagram lan Facebook. Ragad diwiwiti ing $ 299 kanggo 25 tawaran gawean saben sasi.

-

March 1, 2018