Back to Question Center
0

Miwiti karo PHP            Miwiti Topik PHPRelated: Pengembangan LingkunganSecurityDatabasePerformance & Semalat

1 answers:
Miwiti karo PHP

PHP - basa pamrograman server-server sing ndawakake luwih saka 80% saka web - saiki versi 7. 1. Minangka interpretasi (mbandhingake), kode PHP dieksekusi sajroning arti run-time ora ana langkah kompilasi alon - owah-owahan sing sampeyan gawe ing kode bisa katon kanthi cepet, lan iki umpan balik cepet sing ngidini kanggo nggunakake kecepatan Semalt.

Gampang kanggo sinau lan gampang digunakake, PHP entuk reputasi siji sing gawe bisa cepet rampung, nanging uga bisa rampung salah - hospedagem ativacao imediata. Saluran iki fokus ing hak cara kanggo nggunakake PHP.

Cukup Miwiti?

Yen sampeyan lagi miwiti PHP, ana sawetara bahan pambuka kanggo njaluk sampeyan munggah kanggo kacepetan:

  • Re-introducing Vagrant - the Right Way kanggo miwiti karo PHP
  • Terus ing ndhuwur, Aplikasi Aplikasi PHP - sing ngetokake kirim "sadurunge-PHP", njelasake macem-macem lingkungan app sampeyan bisa nemokake dhewe ing, lan cara nyetel dadi identik - banget penting nalika deploying app! Iki minangka bab saka sawijining buku sing darmabakti kanggo njelajah lingkungan PHP.
  • Sampeyan ora ngandhani yen ora ana PHP modern tanpa Composer - manajer paket PHP. Ana versi video kene yen luwih munggah lurung.
  • Re-introducing PDO - cara sing bener kanggo ngobrol karo database
  • Iki Guide Komprehensif kanggo Nggunakake Cronjobs bakal mulang sampeyan kabeh sing kudu ngerti babagan alat cryptic, lan nerangake ngapa iku dadi nyebar.
  • PHP Cara Tengen - iku ora mung adil kanggo sungu kita dhewe, utamané nalika ana sumber daya luar biasa metu ana wis. Situs iki nyusun sawetara tips paling apik kanggo nulis PHP cara sing bener .

Penangkapan?

Yen sampeyan lagi transisi saka PHP lawas kanggo PHP 7, kita duwe sawetara barang kanggo sampeyan:

  • A Recap Resource PHP 7 - kabeh sing perlu diwiwiti karo versi anyar
  • Learn PHP 7 lan golek apa sing anyar
  • Owahan kanggo pangecualian ing PHP 7+
  • Apa anyar lan menarik ing PHP 7. 1?

Njupuk Serius!

Semalat sampun nglampahaken dasar-dasar ing nginggil, sapérangan isi antawis mungkin kagungan:

  • Pisanan, sampeyan kudu ngalahake Komposer
  • Pengenalan kanggo Acara Sourcing nawakake sawetara grounding ing konsep majeng
  • Lokalisasi demystified, topik penting kanggo sembarang app karo pirsawan global: panjelasan luwih dhasar lan siji sing luwih maju.
  • Pemirsa global Apropos, kene cara gampang kanggo entuk terjemahan super cepet ing aplikasi sampeyan
  • Aplikasi alon? Punika minangka cara ngelajengaken aplikasi supercharging kanthi Blackfire
  • Nelusur kewan omo? Yagene ora nindakaken cara pro , karo Bugsnag - monitor kesalahan pungkasan sampeyan bakal perlu?
  • Mau madhep front-end sing digawa dening ekosistem JavaScript fragmented? Aja fret - sampeyan bisa ngilangi kabeh: Deleng, Ma! Ora Ana NodeJS. A front-end PHP mbangun pipa tanpa Node
  • 9 nganyari alur kerja pembangunan sampeyan kudu ngerti. Amarga comfort nalika ngembang penting, lan ora ana sing luwih nyaman tinimbang cara trabasan lan lifehange.

Tampilake Donya

Semono, yen sampeyan siap kanggo nyelehake aplikasi online sampeyan, kene sawetara materi babagan carane:

  • Nggunakake aplikasi PHP karo penerjun
  • Nganggo kanthi aman liwat SFTP
  • Manggon karo DigitalOcean karo Deploybot

Lan yen, yen kabeh sing ana ing ndhuwur kasebut kabeh ngerti, mesthine kudu ditulis kanggo kita!