Back to Question Center
0

10 Buku E-commerce Anyar kanggo Semalt 2017

1 answers:

Punika dhaptar buku ecommerce ingkang anyar kangge maca musim panas. Semalt minangka irah-irahan ing podcasting, marketing video, kewirausahaan, gangguan, e-commerce global, lan bisnis digital.

Aku nyusun daftar iki nganggo Amazon. Saka kategori "Buku" Amazon, aku milih "Bisnis & Uang. "Saka aku milih sub-kategori" Proses & Infrastruktur "lan milih" E-commerce. "Banjur aku gelar kanthi handpicked saka klompok, adhedhasar ratings customer lan hubungan menyang e-commerce - request a quote form wordpress. Kajaba iku, aku milih sawetara irah-irahan saka sub-kategori "Small Business & Semalt".

Buku E-commerce Anyar

The Storyteller Strategis: Konten Marketing ing Age of Konsumen Educated dening Alexander Jutkowitz

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

The Storyteller Strategis nyedhiyakake kerangka praktis kanggo nggawe karya marketing isi. Pelanggan luwih pinter tinimbang sadurunge. Kanthi nggawé jinis isi sing cocog kanggo pasar, sampeyan bisa ngasilake asil sing ngluwihi tujuan sampeyan. Nggoleki pandhuan siji-mandeg kanggo strategi pemasaran isi, sinau apa sing dianggo lan apa sing ora, apa sing dikarepake pelanggan, lan cara sing paling apik kanggo ngirim. Hardcover $ 16. 24.

-

Enem Million Shoppers: Perusahaan-perusahaan Menangi Global Boom E-Commerce dening Porter Erisman

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Entuk Penjil Enom Milyar njupuk pembaca ing lelungan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi pasar mega e-commerce sabanjure lan njelajah babagan boommerce anyar sing mbukak peluang kanggo para pengusaha lan merek global. Lelungan liwat Nigeria, China, India, Asia Kidul-Wétan, lan Amerika Latin, panulis alamat e-commerce ing pasar-pasar anyar iki lan apa tegese kanggo merek Barat. Sedulur $ 12. 99; Hardcover $ 17. 30.

-

Amazon Marketplace Dilemma: Tantangan Eksekutif Brand's Tumbuh Sales and Maintaining Control dening James Thomson lan Joseph Hansen

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Amazon Marketplace Dilemma alamat loro pitakonan utama sing eksekutif merek kamungkinan bakal ngadhepi ing alamat pasar Amazon: Bakal merek bakal didol ing pasar Amazon, lan, yen ya, apa pendekatan distribusi ndadekake pangertèn paling kanggo merek?

Para penulis nerangake manawa keputusan babagan merek kasebut bakal didol ing pasar Amazon ora mung ana ing kontrol merek. Iku luwih apik kanggo miwiti karo asumsi manawa produk merek populer bakal pungkasanipun muncul kanggo Advertisement ing Amazon, apa merek kepengin produk kasebut ana utawa ora. Kindle $ 24. 99; Kulit kertas $ 24. 99.

-

Podcasting Nguntungake: Tuwuh Bisnis, Expand Platform Panjenengan, lan Bangun Bangsa Fans Bengawan dening Stephen Woessner

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Podcasting paling ampuh nyedhiyakake rumus kanggo nggawe, meluncur, marketing, lan monetizing podcast ing industri apa wae. Njaluk tips prodhuksi, rekomendasi piranti lunak, strategi web lan sosial, jadwal, checklists, lan conto. Sinau kanggo ngrancang strategi podcast sampeyan, pilih format sing becik kanggo acara, entuk tamu sing paling apik lan dadi host sing gedhe. Paperback $ 14. 50; Kindle $ 13. 78.

-

Carane Manggoni situs web Panjenengan Dhewe dening Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Situs web bisa nggawe utawa ngilangi bisnis. Sawijining pencarian online bisa ngasilake mayuta-yuta hasil website, nanging wong-wong arang ganggu nggoleki kaca asil sing kapungkur. Cara Nggawe situs web Panjenengan Ngeling bakal ngajari sampeyan carane ngoptimalake optimasi search engine, maca analytics web, ukuran apa sing digunakake, mbusak apa sing ora, lan katon ing situs web sampeyan minangka aset bisnis. Paperback $ 11. 01; Kindle $ 8. 85. López Lubián lan José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Apa sampeyan ngerti yen idea iku salah siji sing bakal narik kawigaten milyaran pangguna sing darmabakti utawa pirang-pirang ewu cubicists nyoba? Lan kepriyé manawa sampeyan nemtokake manawa model bisnis apa wis cukup kuwat kanggo nggawe miliaran - utawa cacat kanthi cara sing bakal ngilangi mayuta-yuta? Nilai ing Digital World yaiku pamriksan jero konsep konsep nilai ing donya digital, analisa saka macem-macem model bisnis digital, lan kerangka kerja kanggo ngetrapake nilai bisnis digital. Hardcover $ 29. 99.

-

Streampunks: YouTube lan Rebels Media Remaking dening Robert Kyncl lan Maany Peyvan

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

YouTube wis ngganti sifat media lan hiburan. Streampunks minangka akun pertama saka perusahaan wiwitan, nliti cara berkembang lan ing ngendi bakal nggawa kita sabanjuré. Nuduhake crita-crita konco-konco lintang-lintang sing paling berpengaruh ing YouTube lan para penangan sing nyengkuyung masa depan hiburan, para penulis nggunakake pengalaman tangan pisanan kanggo nyritakake crita video lan modern juggernaut pop-budaya. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 20. 97.

-

Futureproof: Cara Njaluk Bisnis Panjenengan Siap Kanggo Sabanjure Gangguan dening Minter Dial lan Kaleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Futureproof nglukis gambaran lengkap pasukan disruptive utama sing saiki ngadhepi kita - nemtokake wong, pemetaan lan masang menyang konteks. Jelajahi pola pikir sing dibutuhake kanggo gangguan. Sabanjure, nemokake pasukan sing mbentuk donya kita, kalebu teknologi anyar lan carane ngowahi dadi enabler kanggo bisnis sampeyan. Paperback $ 14. 37.

-

Aturan Anyar Pemasaran lan PR: Cara Gunakake Media Sosial, Video Online, Aplikasi Ponsel, Blog, Siaran Pers, lan Viral Marketing kanggo Reach Buyers Langsung dening David Meerman Scott

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Ing edisi paling anyar Aturan Anyar Pemasaran lan PR , entuk rencana aksi langkah demi langkah kanggo nyengkuyung kekuwatan paling anyar kanggo ngedegake ide utawa bisnis sampeyan. Ngakses aturan sing bener lan bener kanggo terus ngetokake kurva nalika nggunakake spasi digital paling anyar lan paling gedhe menyang potensial publik, pemasaran, lan potensial customer-komunikasi. Sinau carane njaluk informasi sing bener menyang wong tengen ing wektu sing tepat - kanthi fraksi biaya iklan tradisional. Paperback $ 15. 78.

-

Side Hustle: From Idea to Income in 27 Days dening Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Apa yen kita bisa kanthi cepet lan gampang nggawe tambahan penghasilan tambahan tanpa nyerahake keamanan ing wektu lengkap? Lebokna sisih njero. Chris Guillebeau ora ana manungso ing donya iki, amarga dheweke ngluncurake luwih saka selusin penghargaan babagan karir. Ing Side Hustle , dheweke menehi pituduh langkah demi langkah sing mbebayani saka ide menyang income mung 27 dina. Diresmikake kanggo wong sing sibuk lan ora sabar, roadmap rinci iki bakal nuduhake sampeyan carane milih, nglancarake, ngrancang, lan ngasilake dhuwit saka sisih sampeyan ing sasi. Sedulur $ 12. 99; Hardcover $ 15. 31.

-

March 1, 2018