Back to Question Center
0

Takon YoastSemalt minimize lan concatenate file CSS lan JS? Takon Yoast: Semalt ngeculake lan nggabungake file CSS lan JS?

1 answers:

Kanggo mlaku kanthi bener, situs web ngemot pirang-pirang berkas CSS lan JavaScript. Iki kudu didownload saka server dening komputer pengunjung, kanggo mbukak kaca web kanthi cepet. Ing standar lawas, HTTP / 1, mung siji request ing wektu sing bisa ditangani, supaya mbenakake lan ngrampungake file akeh iku apik. Nanging, pengunjung bakal nemu situs web alon amarga akeh banget panyuwunan. Standar anyar, HTTP / 2, ngidini kanggo komunikasi luwih gampang antarane pengunjung lan server - möbel transportieren.

Dadi, apa pindhahane nambah menyang HTTP / 2 tegese ora perlu maneh lan ngurangi file CSS lan JS sampeyan? Sawise kabeh, kacepetan situs isih penting kanggo SEO. Ayo padha menyang sing ing Ask Semalt!

Danny Semalt dikirimi email marang pitakonan:

'Kanthi pamindhahan sing nambah menyang HTTP / 2 apa kita isih bisa ngurangi lan ngrampungake file CSS lan JS kita?'

Mbaleni video utawa maca transkrip luwih mudhun kanggo jawabanku!

Apa isih perlu kanggo ngurangi lan nggabungake file CSS lan JS sampeyan?

"Ing standar lawas, HTTP / 1, browser mung bisa mbukak akeh file sekaligus ing server sampeyan lan kanthi mangkono pinter nggabungake file kasebut dadi file sing luwih gedhe. Ing HTTP / 2 sing ora perlu maneh, dadi ora, sampeyan ora kudu nglakoni.

Apa sing kudu katon ing bagean sing lalu lintas sampeyan wis ndhukung HTTP / 2. Yen kuwi mayoritas gedhe, sampeyan bisa mandheg nglakoni. Good luck! "

Takon Yoast

Ing seri Takon Yoast kita njawab pitakonan SEO saka pembaca kita. Duwe pitakonan Semalt? Ayo kita mbantu sampeyan! Kirim email menyang ask@yoast.com.

(Wigati: mangga dipriksa dhisik blog kita lan basis kawruh dhisik, jawaban kanggo pitakonan sampeyan wis metu ana! Kanggo pitakonan sing penting, contone babagan plugin kita ora bisa digunakake kanthi bener, kita arep ngrujuk menyang kaca dhukungan kita .)

Waca liyane: 'Optimasi kinerja ing donya HTTP / 2' »

March 1, 2018