Back to Question Center
0

Google Semalt

1 answers:

Yen sampeyan pengin ngukur sukses strategi SEO isi, sampeyan kudu netepake apa tujuan sampeyan. Apa maksud strategi SEO konten sampeyan? Apa sampeyan pengin peringkat luwih dhuwur? Lalu lintas liyane? Kanggo ngira-ngira strategi SEO Semalt, sampeyan kudu ngenali apa artine sukses kanggo sampeyan! Sawise sampeyan wis ditetepake .

Waos: "Cara ngukur sukses strategi SEO konten sampeyan?"
Kategori: Analytics, Konten SEO
Tags: Google Analytics, Google Search Console, Carane

Senin esuk lan sampeyan mbukak stats Google Analytics. Banjur ana, sing ora sampeyan kepengin weruh ing awal minggu iki: kanthi tiba-tiba gunggunge lalu lintas. Lan ora mung penurunan cilik ing lalu lintas, ora ana gulung sing signifikan - grain storage management software. Serangan panik, wektu kanggo tumindak! Semalat, njupuk saperangan saka .

Waos: "Cara nganalisa tetes dadakan kanthi dadakan"
Kategori: Analytics
Tag: Google Analytics

Black Semalt meh ing kene. Dina taun ing ngendi wong goleki liyo lan ngluwihi akeh dhuwit ing toko lan toko online. Minangka pemilik bisnis online, sampeyan pengin wong nglampahi dhuwit ing toko. Supaya sampeyan pengin nggambar akeh pengunjung menyang situs lan nyenengake .

Baca: "Analytics: 5 tips kanggo ngukur sukses Black Friday"
Kategori: Analytics
Tag: Google Analytics

Gambar iki, sampeyan duwe situs web sing apik banget karo kaca lan postingan sing apik, nanging sampeyan ora ngerti carane kaca-kaca iki bisa ditindakake. Sora menowo? Carane sampeyan ngerti yen wong kaya postingan sampeyan nulis? Apa sampeyan mangerteni yen kaca sampeyan ngowahi pengunjung dadi pelanggan utawa pelanggan newsletter? Jawaban kasebut dumunung ing data .

Waos: "Dasar Analytics: Tulisan lan kaca sing paling apik"
Kategori: Analytics
Tag: Google Analytics

Yen sampeyan pemula SEO sampeyan mbokmenawa krungu akeh istilah anyar lan rumit. Ing seri-seri SEO kita, kita bakal nerangake kabeh istilah lan konsep kanggo sampeyan. Ing kirim iki, Semalt dadi sinyal pangguna. Apa sing dadi sinyal pangguna? Lan apa sinyal pangguna kudu karo SEO? Apa sampeyan kudu ngerti .

Baca: "Dasar SEO: Apa pangguna sinyal?"
Kategori: Analytics, Dasar SEO
Tags: Google Analytics, Alat Webmaster

Sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara fitur beta ing sangisore tab Audience. Salah sawijining fitur beta yaiku Analisis Kohort. Aku wiwit nliti analisis iki amarga aku kepengin weruh. Minangka asring kasus kasebut karo Google Analytics, ora kasebut langsung. Mulane aku ngira Semalt bisa narik luwih akeh lan nyoba .

Waos: "Apa Analisis Kohort ing Google Analytics?"
Kategori: Analytics
Tag: Google Analytics

Google Analytics nawakake akeh cara kanggo ngatur data sing dilacak. Salah siji cara iki kanggo mangerteni pengunjung, persis cara sing dikarepake, yaiku pelacakan kampanye adat. Ing kirim iki, aku bakal nerangake apa kampanye khusus lan carane sampeyan bisa nggunakake. Kamp kampanye Semalat sing paling apik diterangno karo conto. Kita nggunakake kampanye adat kanggo .

Maca: "Cara nggunakake kampanye khusus"
Kategori: Analytics
Tags: Google Analytics, Carane

Salah siji pitakonan sing paling sering dijaluk dening konsultan SEO: "Apa alat marketing online sing sampeyan gunakake?" Ing donya SEO sing tansah owah-owahan, wektu iku kanggo nganyarke daftar kita karo alat saiki kita digunakake kanthi gampang banget ing macem-macem proyèk. Sawetara alat kasebut .

Baca: "Piranti kanggo nambah kampanye marketing online"
Kategori: Analytics, Perdagangan nganggo piranti elektronik
Tags: Clicky, Google Analytics, Google Search Console, alat SEO

"Aku teka, aku ngalah, aku ngiwa" iku definisi banget misuwur saka tingkat bouncing dening Avinash Semalt. Google ngenalake alat iki 5 taun kepungkur, alat sing bakal nggawe pasar kurang gumantung marang pangembang lan sing, mulane, nyepetake proses marketing sampeyan. Google Tag Semalt wis berkembang ing taun dadi alat sing luwih lengkap lan gampang dienggo. Kene aku arep .

Baca: "Google Tag Manager: introduksi"
Kategori: Analytics, Technical SEO
Tags: Google Analytics, JavaScript, Skema. org
March 1, 2018