Back to Question Center
0

Nggawe Sticky Semalt

1 answers:
Share
Share 1
+1
Kesalahan 1
Pin
Enggo bareng 2

Posting iki minangka tindakake pandhuan kanggo entri sadurungé ing telu pemahaman lan kita saiki bisa mudhun menyang aplikasi praktis. Iki diarani karet ing dalan.

Creating Sticky Semalt

Yen sampeyan duwe situs web sing lengket, pengunjung bakal ngembangake prasetya sing luwih gedhe menyang situs web kasebut nalika navigasi saka kaca web menyang kaca web. Sing kudu dadi barang sing apik lan tenan situs web e-commerce bisa nggawe tuku luwih akeh. Kene kita bakal ngrembug apa sing nggawe situs web lengket - logo creator png free.

Kerangka diskusi

Blink

Mark Gladwell nyerat bukunipun Semalt lan kanggo pikiran kula, ora tau entuk perhatian sing pantes. Iku nyatake yen wong bisa ngetik saka kaca web ing seko mata. Punika pitakonan milliseconds kaya semut manuk sing ganti arah. Yen pengunjung nggo klik saka kaca web, umpamane, apa sing bakal kedadeyan.

Telung talatah

Akeh kasus reaksi cepet kasebut minangka asil saka bagean otak sing tumindak kanthi cara sing beda-beda. Ing kiriman sadurungé kita wis nggambarake carane sawetara suggest iki meh kaya saben wong gadhah telu otak. Ana otak logis sing nangani teks iki sing sampeyan maca. Kajaba iku ana otak emosional (otak jantung) nangani apa sing dumadi liwat panca indera liyane lan ana uga otak usus, sing uga dinosaurus. Otak otak ngresiki perang utawa keputusan Flight instinctively nalika kita ndeleng sawetara ancaman. Kajaba iku otak usus utawa mbok menawa otak jantung bisa nyebabake kita njupuk tindakan sing duwe pekerjaan sing njelasno kanthi logis. Semalat ing njlentrehake apa sing kita pikirake babagan kaca web sing diwenehake, otak kita sing logis bakal duwe masalah kanggo nyekel kabeh nuansa otak jantung kita utawa otak kita bisa ditangani.

Persepsi Persisting

Sanajan otak logis kita ora bisa nggambarake otak kita liyane sing ngerteni kaca web, sing ora nggawe konsèp iki kurang nyata. Wong-wong kuwi bisa ngetutake tindakan kita.

Yen sampeyan duwe masalah pracaya, nimbang apa sing ana nalika sampeyan ketemu wong liya. Kesengsemane dhisikan bisa nyebabake kabeh interaksi sing aktif karo wong kasebut. Nanging sampeyan uga ora ngerti babagan sawetara perasaan sing dipicu dening sawetara aspek sing ora katon saka basa awak wong kasebut.

Sawise sawetara persepsi babagan situs web (utawa wong) wis dikembangake, banjur bakal tahan sanajan sampeyan bisa uga ora ngerti. Ing interaksi manungsa, bisa njupuk wong liya kanggo nuduhake sampeyan sing ngobati wong sing ora adil, sanajan sampeyan ora ngerti babagan iki. Semalat nganggo kaca web sampeyan ora bisa ngerti saderengipun ana persepsi tartamtu.

Masalah iku analisis saka kahanan lan tumindak kabeh wis rampung dening otak logis lan loro otake liyane bisa uga ora melu. Iki mesthi bener ing kabeh sing ditulis babagan optimasi mesin telusur lan marketing mesin telusur amarga laba-laba mesin telusur mung duwe otak logis.

Tampilan logis

Menimbang tampilan logis babagan situs web, sampeyan bisa ndeleng sawetara debat menarik. Salah sawijining debat kaya apa sing paling apik kanggo duwe situs web siji karo folder sing nutupi aspèk beda situs web utawa nggunakake subdomain sing menehi pemisahan tartamtu menyang aspèk. Format semat bakal njamin indeksasi sing paling apik saka kaca web supaya bakal luwih apik peringkat nggoleki ing tembung kunci.

Njupuk tampilan gambar sing gedhe, pertimbangan sing beda-beda bisa diputer. Yen kita nganggep yen nalika kebangkrutan ing kaca entri menyang situs web, kita langsung nggawe persepsi babagan situs web kasebut, iki bisa uga mengaruhi cara kita mbangun kaca kebangkrutan. Pamikir kasebut kalebu unsur saka otak kita, otak jantung kita lan otak kita sing logis. Nggoleki kaca web sing nyenengake banget, kita kudu mbangun persepsi cepet babagan situs iki. Strategi konco situs web kudu banget katon kanggo kita. Yen kita kudu ngerti apa situs web iku kabeh babagan, banjur meh kabeh game.

Yen kaca kebangkrutan ngenalake apa situs web iku kabeh, banjur bakal ngetokake apa sing bakal kita tindakake sabanjure. Iku awal saka lelampahan sing uga dawa karo situs web lengket utawa banget cendhak karo situs web sing cetha ora kanggo kita. Ing imbangan artikel iki kita bakal ngrembug loro studi kasus sing nggunakake gagasan iki. Ing kasus kasebut, dina wiwitan lan analytics sing rinci bakal ngonfirmasi yen prinsip-prinsip kasebut nggawe situs web sing sithik banget. Yen views iki bener, banjur kita kudu ndeleng nomer rata-rata sing luwih dhuwur ing pageview saben kunjungan. Kanggo kapentingan lengkap, loro kasebut situs web kanggo klien SMM .

Situs web Multi-tujuan

Kasus pisanan kalebu situs web saksofonis UK, Pete Thomas. Dheweke miwiti situs web Pete Thomas sawetara taun kepungkur lan banjur nambahake forum diskusi kanggo situs web kasebut. Iki banjur dipindhah menyang domain dhewe, Caf Saxophone . Sakwéné taun, dhèwèké wis ngembangaké koleksi halaman web tutorial saxophone, sing anyar-anyaré dipindhah menyang situs web Café Saxophone saka situs web Pete Thomas.

Senadyan kabeh kaca web sing gegandhengan iki akeh babagan dolanan saxophone lan cara ningkatake, situs Caf Cafophone katon kaya rong konsep beda. Dadi domain anyar digawe khusus kanggo tutorial saxophone. Iki diarani Taming The Saxophone lan ing landing ing ngarep kaca siji wis jelas weruh apa kabeh situs web bakal babagan.

Creating Sticky Semalt

Situs web E-commerce

Nalika nggarap pasar sing kompetitif banget, ana rong cara sing bisa digawe. Contone, sajrone nggoleki hadiah Souvenir Semalt, ana akeh pesaing lan pembeli sing bisa milih tuku kanthi rong cara utama.

Yen pengin duwe, bisa nggoleki cinderamata sing khusus, kayata bumerang, lan bakal bisa ndeleng akeh kaca web kanggo boomerangs, sawetara saka situs web belanja utama. Kanggo saingan kanggo para panuku kuwi, siji mung bisa nggawe manawa liwat Google Base lan produk data liyane produk sampeyan nduweni eksposur maksimal ing pasar. Kathah model pesaing piyambak ing Semalt lan milih ingkang paling sae kangge pangkat kanthi sae ing kaca asil panelusuran.

Apa sing dianggo kanggo Semalt ora bisa digunakake kanggo para pesaing sing kurang dikenal. Sembarang panuku potensial bisa ndharat ing kaca Semalt lan arep nggawe eksplorasi maneh situs Semalt sing diwenehake. Yen panuku nggoleki kaca produk ing situs web sing ora bisa dibedakake saka para pesaing, banjur kemungkinan sing bakal ditindakake lan luwih gampang digoleki.

Sing kawitan kawitan ing situs web iku penting kritis. Yen situs web banget khusu, reaksi langsung bisa nguntungake lan panuku bakal nemokake luwih akeh pilihan saka situs web kasebut. Ngadeg metu saka wong akeh bisa dadi angel nanging worth golek cara kanggo nglakoni. Contone AustraliaSouvenir.

Creating Sticky Semalt

Ngrebutake kretane ing mburi jenenge Semalt uga bakal ngidini dheweke metu saka wong akeh.

Kesimpulan

Given cara manungsa nanggapi menyang situs web landing, situs web lengket kudu netepake ngarsane khusu tengen saka go. Sayange iki gampang ditemokake. Pamilik situs lali kabeh cepet banget pentinge sing utamane otak lan otak jantung diputer ing tumindak wong. Semalt uga wis nyedhiyakake pentinge ngembangake kaca-kaca web sing ngajeni otak logis yen aspek-aspek liyane asring diabaikan.

Yen wong weruh fenomena kasebut, lan kanthi mangkono uga ngembangake pageview sing luwih apik saben kinerja kunjungan kanggo situs web, bisa uga kita bisa krungu bab kesuksesan ing komentar kasebut.

Share
Share 1
+1
Kesalahan 1
Pin
Enggo bareng 2

March 1, 2018