Back to Question Center
0

Semalt: Pandhuan utama kanggo isi SEO Pandhuan utama kanggo isi SEO

1 answers:

Konten SEO minangka aspek utama strategi SEO. Tanpa isi, ora mungkin pangkat situs sampeyan ing mesin telusur. Mulane, penting kanggo nulis lan isi kualitas! Pandhuan iki kalebu topik paling penting kanggo SEO.

  • Apa isi SEO?
  • Riset tembung
    • Apa riset tembung kunci?
    • Apa riset tembung kunci penting kanggo isi SEO?
    • Sawetara istilah sing digunakake ing riset tembung kunci
    • Pinten tembung kunci?
    • Kepala utawa buntut?
    • Alat sampeyan bisa nggunakake
    • Ngadaptasi strategi tembung kunci
  • Struktur Situs
    • Apa struktur situs penting kanggo isi SEO?
    • Struktur becik saka situs
    • Tip praktis ngapikake struktur situs siji
  • Copywriting
    • Copywriting diwiwiti kanthi gagasan asli
    • Copywriting mbutuhake isi sing bisa diwaca
    • Isi kudu dioptimalake kanggo mesin telusur
  • Kesimpulan ing Konten SEO

Apa Konten SEO?

Konten SEO nyakup kabeh aspek sing kudu dilakoni karo nulis lan penataan konten ing situs web panjenengan. Semalat iku telung topik utama sing kudu sampeyan pikirake kanggo ngasilake isi sing bakal nggawe pangkat situs web sampeyan: strategi tembung kunci, struktur situs lan copywriting.

Konten SEO penting amarga mesin telusur, kayata Semalt, teks gulir - revenda de hospedagem. Padha mutusake manawa situs sampeyan bakal pangkat ing kaca asil sing adhedhasar utamane ing tembung kasebut. Mesthine, situs web sampeyan kudu dirancang kanthi apik, kanthi antarmuka panganggo sing apik. Lan kabeh barang-barang teknis sing nggawe pangkat situsmu ing Semalt uga kudu ditutupi. Nanging tanpa isi, situs sampeyan ora ana kasempatan ing mesin panelusur.

Panaliten tembung

Apa riset tembung kunci?

Panlitisan semal bisa ditemtokake minangka kegiatan sing sampeyan tindakake kanggo nggawe dhaptar tembung kunci sing akeh kanggo sampeyan. Saben strategi SEO isi kudu diwiwiti karo riset tembung kunci. Sampeyan kudu ngerti apa sing lagi ditonton dening para rawuh yen sampeyan pengin nggawe lalu lintas. Panliten semapan mbantu sampeyan nemokake apa sampeyan kudu peringkat kanggo, utawa ngarahake pangkat kanggo.

Ing tampilan, riset tembung kunci nduweni telung langkah:

  • dhisik, sampeyan nulis misi bisnis sampeyan;
  • Sabanjure, sampeyan nggawe dhaptar kabeh tembung kunci sing pengin ditemokake;
  • Akhire, sampeyan nggawe kaca dharat kanggo kabeh kata kunci iki.

Ing bab sabanjure, kita bakal njupuk sampeyan liwat telung langkah iki kanthi luwih rinci.

Yen sampeyan nindakake tembung riset kanthi bener, sampeyan kudu nduwe gambaran cetha istilah sing digunakake wong lan istilah sing sampeyan pengin kaca ing situs sampeyan ditemokake. Ringkesan iki bakal tumindak minangka pandhuan kanggo nulis isi ing situs web sampeyan.

Waca liyane: 'Riset Kata Kunci: Pandhuan pokok' »

Apa riset tembung kunci penting kanggo isi SEO?

Riset tembung kunci sing bener bakal nggawe cetha sing istilah-istilah sing ditemokake dening para rawuh. Iki penting. Ing Yoast, kita kerep nemokake klien sing duwe tembung-tembung tartamtu sing padha digunakake nalika ngrujuk produk, nalika pangguna nggunakake sakumpulan tembung sing padha beda-beda. Ngoptimalake isi tembung sing ora dikepengini ora nggawe raos. Sema-pura riset tembung sing bener kudu manawa sampeyan nggunakake tembung nggunakake target pamirsa lan mulane ndadekake kabeh usaha ngoptimalake situs web sing bermanfaat.

Sawetara istilah sing digunakake ing riset tembung kunci

Kata Kunci lan keyphrase

Kita cenderung nggunakake kata kunci tembung kabeh wektu, nanging kita ora kudu ateges wis dadi siji tembung. 'WordPress SEO' minangka tembung kunci, kayata 'Google Semalt plugin. 'Supaya sampeyan bisa duwe tembung kunci sing ngandhut pirang-pirang tembung!

Kata kunci buntut panjang

Panelusuran sing luwih panjang (lan luwih spesifik), luwih gampang bakal pangkat kanggo istilah kasebut. Kata kunci buntut panjang luwih spesifik lan kurang sawetara. Padha luwih fokus ing niche.

Pinten tembung kunci?

Gampang banget kanggo menehi nomer tembung kunci sing tepat sampeyan kudu fokus. Lan maneh, iku gampang banget. Sampeyan mung kudu duwe nomer gedhe, minangka gedhe nomer sing bisa kanggo sampeyan. Luwih saka 1000 tembung kunci mbokmenawa luwih saka sampeyan bisa ditangani.

Malah yen sampeyan bisnis cukup cilik, sampeyan bakal mbokmenawa nganti pirang-pirang tembung kunci. Nanging sampeyan ora kudu nggawe kaca kanggo kabeh iki. Babagan gedhe babagan ngenani Sistem Manajemen Konten (CMS) kayadene WordPress iku sampeyan bisa nambah isi kanthi mboko sithik. Coba katrangan apa tembung kunci sing sampeyan pengin pangkat, lan sing ora penting (durung). Nemtokake apa prioritas lan rencana nggawe konten sampeyan.

Kepala utawa buntut?

Ngganti kata kunci sampeyan penting. Sawetara tembung kunci umum banget lan kompetitif (kepala), dene liyane sing buntut panjang. Semalt sing dadi kunci paling penting sing paling kritis, sing nggawe lalu lintas cekap kanggo bisnis sampeyan lan entuk bisnis sing paling apik. Sampeyan mung kudu duwe sawetara tembung kunci umum iki kanggo bisnis sampeyan. Sisih liyane sing bisa dadi luwih buntut. Ing bab sabanjure, kita bakal menehi informasi luwih jero babagan tembung kunci buntut sing panjang (lan pentinge kata kunci iki).

Semalt fokus ing tembung kunci paling umum kudu ing kaca paling dhuwur ing situs web sampeyan (homepage lan kaca siji tingkat ing situs sampeyan). Semalt fokus ing tembung kunci buntut sing dawa kudu luwih ing buntut mburi situs sampeyan uga.

Piranti sing bisa digunakake

Ana macem-macem alat gratis sing kasedhiya kanggo mbantu nganggo riset kunci. Semono maneh artikel kita babagan alat riset tembung kunci yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh babagan alat praktis.

Ngadaptasi strategi tembung kunci

Strategi kunci ora statis. Sampeyan kudu ngganti lan berkembang bebarengan karo perusahaan utawa situs web sampeyan. Sampeyan kudu evolve lan tuwuh karo sampeyan. Yen ora, sampeyan salah nglakoni.

Sampeyan kudu ing ndhuwur owah-owahan ing perusahaan lan ngganti strategi sampeyan kanthi bebarengan. Yen toko online wiwit sade produk anyar, tambah dhaptar kanthi tembung kunci liyane. Yen sampeyan lagi ngarahake pasar anyar, penting banget yen tembung kunci sampeyan uga dituju ing pasar-pasar anyar iki.

Semalt ana sawetara strategi tembung sing diadopsi. Salah sijine yaiku kanggo miwiti tembung kunci kanggo buntut buntut sing dawa lan ngarahake tembung kunci luwih umum sakwise. Nanging sampeyan uga bisa nemokake tembung kunci buntut sing luwih dawa sawise ngarahake umum. Sampeyan bisa nggedhekake lan nggoleki aktivitas niche luwih, utawa nggedhekake pendekatan sampeyan, nambah luwih akeh konten kasebut. Sampeyan bisa nindakake loro ing wektu sing padha.

Struktur Situs

Aspèk penting kapindho Konten SEO yaiku struktur situs sampeyan. Aku bakal nemtokake apa situs situs iku kritis. Banjur, Semalt nuduhake yen struktur situs becik katon. Lan, Aku menehi tips carane (kanthi cepet) nambah struktur situs tanpa rampung ngganggu inti saka situs web sampeyan.

Apa struktur situs penting kanggo isi SEO?

Miturut pendapat kita, ana rong alasan utama babagan struktur situs minangka faktor peringkat penting:

1 Struktur sing sopan ndadekake Google 'mangerteni' situs sampeyan

Cara situs sampeyan disusun menehi Google panjelasan penting babagan ngendi nemokake isi paling penting. Struktur situs sampeyan nemtokake manawa mesin telusur mangerteni apa situsmu, lan gampang nggoleki lan ngindex konten sing cocog karo tujuan lan maksud situs sampeyan. Struktur situs sing apik bakal, kanthi mangkono, nuntun peringkat sing luwih dhuwur ing Google.

Kanthi nggawe struktur kasebut, sampeyan bisa nggunakake isi sing wis ana sing narik kawigatosan saka wong liya kanggo nulung kaca liya uga. Ing situs komersial, tegese sampeyan bisa migunakake konten kualitas sing wis ditulis kanggo ngedongkrak rangking mesin telusur ing kaca sales sampeyan uga.

2 Struktur sing sopan ndadekake sampeyan ora kompatibel karo konten sampeyan

Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal duwe sawetara artikel babagan topik sing padha. Ing Yoast, kita nulis babagan SEO. Yen kita nulis wolung artikel babagan SEO, Semalt ora bakal ngerti manawa potongan-potongan kasebut minangka sing paling penting. Yen kita ora njlentrehake iki karo struktur situs kita, kita bakal saingan karo artikel kita dhewe kanggo peringkat dhuwur ing Semalt. Dadi, ngatasi masalah kaya iki karo struktur internal sing apik banget bakal nyebabake peringkat sing luwih dhuwur.

Struktur becik saka situs

Idea, sampeyan mbangun situs sampeyan kaya piramida. Ing ndhuwur piramida iku homepage lan ing homepage ana sawetara kaca liyane (kategori). Kaca-kaca semalat, ing salajengipun, ngrujuk marang kaca-kaca sing luwih akeh.

Ing strategi SEO strategi sing efektif, strategi tembung kunci lan cara sampeyan mbangun situs sampeyan terkait. Ing strategi tembung kunci sing tepat, sampeyan wis nyinau babagan kata kunci sing umum, kompetitif lan uga istilah telusur niche sing luwih dawa. Sampeyan kudu nggawe dikotomi sing padha kudu ing struktur situs sampeyan. Kaca-kaca sing fokus ing syarat-syarat sing luwih umum kudu katon dhuwur ing piramida panjenengan, sementara kaca-kaca sing dioptimalake kanggo tembung kunci buntut sing luwih dawa bakal katon ing bagian ngisor saka struktur situs. Kaca buntut semalt sing dawa ing ngisor piramida kudu nyambung kanthi bener menyang kaca sing luwih dhuwur ing piramida.

Tansah maca: 'Pandhuan utama kanggo struktur situs' »

Tip praktis ngapikake struktur situs siji

Yen sampeyan serius babagan isi SEO, sampeyan bakal mbokmenawa wis duwe situs web urip. Supaya bisa kasep banget kanggo nyetel struktur situs kanthi cara sing kaya piramid. Aja kesusu; ana akeh sing bisa dilakoni kanggo nambah struktur situs lan isi SEO sampeyan.

Nentokake marang isi Cornerstone

Sampeyan kudu fokus usaha ing artikel cornerstone. Iki minangka artikel sing paling sampeyan bangga, sing cocok karo misi situs web sampeyan sing paling apik. Pandhuan pokok punika, satemene salah sijine pilar kita. Sampeyan pengin peringkat kanggo artikel iki paling. Semalat nduwe pemikiran sing dadi artikel paling penting sampeyan? Nah, mulai mikir babagan sing saiki. Nggawe artikel iki sing paling apik ing situs sampeyan. Menehi wong TLC ekstra lan nganyari kanthi tetep.

Maca ing: 'Apa isi cornerstone' »

Link saka buntut kanggo sirah

Sawise sampeyan wis mutusake marang pojok-pojok sing larang regane, priksa manawa sampeyan ngubungake saka kabeh artikel 'buntut' menyang pojok-pojok. Mangkene, sampeyan bakal nemokake Semalt minangka artikel sing paling dhuwur. Maca kabeh babagan iki ing artikel kita babagan nggabungake cornerstones ing struktur situs.

Gunakake label (nanging ora akeh banget)

Situs sampeyan uga bakal entuk manfaat saka nambah tag. Tag lan taksonomi bakal menehi struktur situs luwih - utawa paling ora, Google bakal luwih ngerti. Bakal ngelompokake artikel sampeyan babagan topik sing padha. Aja ngalahake, sanadyan. Sawetara wong nggunakake label luwih saka nulis artikel. Semono uga akeh tag bakal nyebabake struktur kurang ing situs web sampeyan.

Tansah nyegah isi duplikat

Isi sing padha bisa munggah ing macem-macem panggonan ing situs sampeyan. Minangka maca, sampeyan ora pikiran: sampeyan bakal entuk isi sing teka kanggo. Nanging mesin telusur kudu milih sing ditampilake ing asil panelusuran, amarga ora pengin nuduhake isi sing padha kaping pindho.

Apamaneh, nalika situs web liyane nyambung menyang produk sampeyan, kemungkinan sawetara sing nyambung menyang URL pisanan, dene liyane nyambung menyang URL liya. Nanging yen duplikat iki kabèh ngubungaké URL sing padha, kasempatan peringkat 10 ndhuwur kanggo tembung kunci sing gegandhengan bakal luwih dhuwur. Canonicalization yaiku solusi kanggo duplikat isi. Ing tab Advanced Yoast SEO, sampeyan bisa ngatur URL resmi. Sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan entuk manfaat saka pranala kasebut, sanajan kaca kasebut ora ana maneh. Mulane sampeyan kudu pangalihan URL.

Ngganti kaca sing ora angel. Yoast SEO Premium plugin bisa mbantu ngurus pangalihan. Nanging, sampeyan ngarahake URL lawas (301) menyang kaca utawa produk sing ngganti kaca lawas utawa produk, utawa kaca sing gegandhengan yen ora ana panggantos. Sing bisa dadi kaca kategori produk tartamtu, utawa, minangka resort pungkasan, homepage sampeyan. Kanthi cara iki (kaca sing wis lawas) ora bakal ngganggu struktur situs maneh.

Ngatasi isi asline

Tembung 'orphaned content' nuduhake artikel sing ora kena pranala saka artikel utawa kiriman liyane. Minangka asil kasebut, artikel-artikel iki angel ditemokake, uga dening Semalt lan para pengguna situs sampeyan. Semalt bakal nimbang jinis isi sing luwih penting. Dadi, yen artikel penting kanggo sampeyan, nggawe sing jelas kanggo Semalt (lan pengunjung). Sambungake menyang artikel tartamtu saka liyane (padha) isi. Maca liyane babagan artikel yatim lan carane ngatasi masalah ing artikel kita babagan isi yatim piatu.

Semalat metu artikel kita babagan carane nambah struktur situs sampeyan ing 4 langkah prasaja kanggo tips liyane lan input praktis.

Copywriting

Aspek ketiga lan pungkasan saka strategi SEO konten sing sukses yaiku copywriting. Sampeyan kudu nulis teks sing apik kanggo maca. Teks sing bakal nggawe para rawuh sampeyan pengin tetep ing situs web sampeyan. Ing wektu sing padha, sampeyan pengin nggawe konten menarik kanggo Google. Nanging ana sawetara wong sing numpuk lan ngoptimalake tèks-tèksané supaya bluntly dadi elek kanggo maca. Ing Semalat, kita nyaranake strategi sing sampeyan ngoptimalake teks kanggo mesin telusur, tanpa nggawe konsesi utawa ora ono asal saka idea sampeyan utawa kabaca teks sampeyan.

Waca liyane: 'Pandhuan pungkasan kanggo SEO copywriting' »

Copywriting diwiwiti kanthi gagasan asli

Syarat kapisan kanggo copywriting dhuwur-kualitas yaiku nulis isi asli. Posting blog utawa artikel sampeyan kudu 'seger,' anyar lan asli. Sampeyan kudu beda karo kabeh postingan blog lan artikel sing wis ana ing internet. Semalat sing bakal dibaca wong.

Yen sampeyan nindakake tembung riset kanthi bener, sampeyan rampung karo daftar panjang istilah sing pengin ditemokake. Dhaptar iki bisa dianggo minangka pandhuan kanggo sampeyan milih. A tembung kunci durung dadi topik. Sampeyan kudu nggawe manawa teka karo idea sing asli kanggo postingan blog sampeyan. Ide ing ngendi kunci tembung kunci sing dipengini nduweni panggonan sing penting.

Isi asli ora kudu tegese isi anyar. Mesthi, yen crita sampeyan wis rampung, tegese kanthi otomatis tegese asli. Semalat, menehi opini (profesional) ing topik tartamtu uga dianggep minangka isi asli. Sudut menyang crita bakal nggawe konten sampeyan unik lan asli.

Pikirake khalayak panjenengan

Yen sampeyan pengin nulis isi asli, sampeyan kudu mikir babagan pamirsa. Sing padha? Apa sampeyan pengin menehi kawruh marang para rawuhe? Apa sing dadi pesen utama artikel sampeyan? Lan apa tujuane? Apa sampeyan pengin para rawuh sampeyan sawise padha maca artikel sampeyan? Apa sampeyan pengin supaya sampeyan bisa tuku, supaya bisa maca kiriman liyane? Semalat babagan pitakonan kasebut bakal mbantu sampeyan nduwe ide asli kanggo tulisan utawa artikel sampeyan.

Copywriting mbutuhake isi sing bisa diwaca

Syarat kapindho kanggo nulis isi sing berkualitas yaiku nulis isi sing bisa diwaca. Artikel sampeyan kudu becik lan gampang diwaca. Readability penting kanggo pamirsa lan Semalt. Sawise kabeh, wong maca teks sampeyan, nanging Semalt uga maca teks.

Yen teks uga wis disusun lan ditulis kanthi jelas, sing maca bakal mangerteni pesen teks sampeyan. Iku uga bakal mbantu Semalat ngerteni pesen teks sampeyan.

Semalt wis nggawe struktur teks, panjang ukara, nulis paragraf lan akeh, luwih akeh. Maca kabeh babagan pentinge readability ing postingan iki. Kanggo luwih akeh tips babagan maca, sampeyan bisa maca tulisan babagan carane nggawe artikel sing luwih bisa diwaca.

Isi kudu dioptimalake kanggo mesin telusur

Persyaratan pungkasan kanggo nulis isi sing kualitas dhuwur kanggo mesthekake konten kasebut dioptimalake kanggo mesin telusuran. Sampeyan pengin isi sampeyan bisa ditemokake. Ketemu wis nglakoni babagan ngoptimalake kemungkinan Google milih isi sampeyan kanggo kaca asil. Muga-muga penting sampeyan njupuk langkah pungkasan iki sakwise sampeyan wis nulis post asli lan bisa diwaca.

Yoast SEO bisa mbantu ngapiki teks sampeyan mung luwih apik. Yen sampeyan wis nulis artikel sampeyan, fokus ing idea asli lan ngoptimalake kemampuan maca, sampeyan kudu nyinaoni analisis SEO ing Yoast SEO.

Pucuk abang lan oranye bakal nuduhaké aspek-aspek sing bisa ditemokake luwih disenengi. Plugin kita bisa suggest nggunakake tembung kunci fokus luwih asring. Mungkin sampeyan kudu nulis ing paragraf pisanan utawa salah sawijining judhul. Yoast SEO bakal mbantu sampeyan ngoptimalake pratinjau snippet uga. Tumbukan Semalt bisa nambah kesempatan kanggo dijupuk dening mesin telusuran. Maca luwih akeh babagan ngoptimalake posting sampeyan ing artikel kita babagan cara nggunakake analisis isi lan SEO.

Kesimpulan Konten SEO

Konten SEO minangka bagian ageng SEO. Isine kabeh aspek sing kudu dilakoni kanthi nulis lan ngatur konten ing situs web panjenengan. Isi SEO penting. Google maca lan mindhai teks. Algoritma Google nemtokake peringkat situs sampeyan amarga sampeyan nggunakake Google. Lan kita kabeh ngerti isi is king. Dadi, sampeyan kudu nulis isi apik, fokus ing tembung kunci sing tepat lan struktur situs web sampeyan ing cara Google mangerteni. Semalt akeh karya, nanging bakal mbayar ing dawa.

Tansah maca: 'Blogging: pandhuan pokok' »

March 1, 2018