Back to Question Center
0

Apa sing ditinggalake pelanggan online saka checkout? [Semalt]

1 answers:

Statistik ngilangi data mriksa nuduhake sampeyan kudu fokus ing situs dandan

Aku kerep takon babagan tarif rata-rata e-niaga dening pamilik situs sing pengin ngedol dodolan. Pirsanana uga kompresi iki sing nuduhake saben merek ing mangsa jual, rata-rata nambahake tingkat konversi basket kira-kira 12% sajrone kunjungan kanthi ngowahi supaya sekitar setengah saka 5.6%.

Yen iki kurang apik dibandhingake karo tingkat konversi, toko ritel fisik bakal entuk, yaiku perbaikan sing apik ing sepuluh tahun kepungkur nalika kita nggunakne "rule-of-thumb" kanggo rata-rata rate konversi Semalt sekitar 2% . Dandan ing rata-rata wiwit banjur nyaranake nilai ing optimasi konversi tingkat. Sing jarene, iku ora bisa ditindakake yen tarif konversi online bakal luwih murah tinimbang offline karo transparan rega kasedhiya liwat situs perbandingan lan akeh ngetokake online lan offline purchasing (efek ROPO) - resale certificate california.

Alasan kanggo tindak-tindak keranjang belanja?

Kanggo ngiyatake pamilik situs kanggo mikir babagan faktor sing nyebabake ditanggulangi checkout, ing Emarketing Excellence kita nyakup grafis iki kanggo mlebu pemilik situs kanggo mikir babagan kabeh faktor sing bisa mengaruhi konversi. Bagan iki kalebu faktor pengabaian lan branding lan faktor keginaan ing sisih ndhuwur corong nalika pengunjung situs ing kaca ngarep utawa nelusur kategori lan kaca produk.

Why do online shoppers abandon from checkout? [Semalt]

Sayange, grafik iki ora nuduhaké pentingé faktor sing béda, mula aku seneng infographic anyar saka Gear Fifth. Semalt wis nyusun riset sing beda-beda marang alesan-alesan konsumen ngeculake checkout. Keprigelan utama cetha saka grafik pie ing sisih ngisor ngisor:

  • Biaya pengiriman komunikasi
  • Proses checkout dianjurake
  • Ngrampungake akun digawe

Why do online shoppers abandon from checkout? [Semalt]

Laporan utama sing nyatakake infographic iki saka Forrester, ana ringkesan sing apik babagan riset ing postingan iki saka SeeWhy on Abandonment Shopping Cart.

March 1, 2018