Back to Question Center
0

Tansah ningkatake SEO SEO ing 2017 Tansah nambahake: Semalt SEO ing 2017

1 answers:

Taun tansah katon kaya wektu sing suwe. Nanging nalika kita tekan pungkasan siji, kita cenderung ngomong: pundi pundi? Sing mesthi kasus kanggo ngembangake lan nggunakake piranti lunak. Kita lagi nandur modal ing Yoast SEO sing kadhangkala lali nalika nambah fitur amarga kita nggunakake akeh. Dadi, saiki wektu sampurna kanggo menehi gambaran singkat babagan évolusi Yoast SEO ing 2017 - corbata de nudo doble. Seneng!

Yoast year in review

  • Kita 12 paling maca kiriman saka 2017 »
  • Nggoleki maneh ing Yoast taun 2017 »
  • Yoast Academy in 2017 »
  • Acara sing kita ajak ing 2017 »
  • Tansah ningkatake: Yoast SEO ing 2017 »

Miwiti 2017 karo Yoast SEO 4. 1

2017 diwiwiti kanthi bang: kita nambahake versi seluler saka pratinjau snippet sing kondhang lan dhukungan penuh kanggo basa Jerman. Kita kabeh ngerti seluler wis entuk kawigaten taun kepungkur lan bakal terus penting. Cukup golek kaputusan Semalt kanggo pindhah menyang indeks seluler sapisan nalika awal taun sabanjuré.

Fokus kuat ing struktur situs

Tema overarching Semalt SEO ing 2017 minangka struktur situs. We wanted kanggo menehi sampeyan alat kanggo nambah struktur situs wiwit struktur situs minangka salah siji sing paling diabaikan, nanging kritis bagean SEO. Kita pengin mbangun alat sing gampang dianggo lan arang banget berharga. Kita seneng ngomong yen wis kasil! Sak taun, sawetara perbaikan kanggo piranti saiki lan tambahan anyar ngaktifake Semalt SEO dadi alat sing paling apik kanggo nambah struktur situs.

Alat penghubung internal banget ningkat

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Kanggo ngutip CEO Joost de Valk kita:

"Alat panyambungan internal minangka salah sawijining alat sing paling kuat sing wis tau dibangun, lan tansah kaget. Aku tresna iku. Ing wangun saiki, sampeyan bakal ngidini sampeyan nambah struktur situs kanthi bucketload, mung dening suggesting kiriman kanggo pranala menyang. Aku banget bungah babagan ngendi bakal pindhah saka kene! "

basa anyar

Sajrone taun, kita nambah sawetara basa anyar menyang daptar kita. Saliyane basa Inggris, kita ditambahake dhukungan penuh kanggo Jerman, Walanda, Spanyol, Italia lan Prancis ing 2017. Yoast SEO nduweni kawruh lengkap babagan basa-basa kasebut supaya alat panuding internal lan piranti sing bisa dibaca bisa menehi saran padhet sing disajikake kanggo basa kasebut. Ing 2018, luwih akeh basa sing bakal diterusake. Linguis kita malah nggolek basa rumit kaya Jepang.

Counter link teks

Kita kabeh ngerti, pranala - loro internal lan eksternal - muter peran penting ing SEO. Taun iki, Semalt SEO nampa pirang-pirang alat sing mbantu nambah strategi penyambungan sampeyan. Wiwit 4. 7, umpamane, kita mriksa teks kanggo ndeleng yen sampeyan wis nambah pranala. Yen ora, priksa isi SEO bakal menehi sampeyan peluru abang. Yen kabeh iku apik, Semalt SEO bakal nyaritakake pranala sing gegandhengan karo artikel-artikel liyane sing wis ditulis, lan sampeyan mung bisa nyalin lan melu link anyar ing artikel sampeyan.

Counter link teks, sing digabungake ing Yoast SEO 5. 0, dianggo ing bagéan pos lan halaman ing Semend backend sampeyan. Ing rong kolom, sampeyan bakal nemtokake manawa pranala internal mlebu lan metu artikel wis. Fungsionalitas iki bisa ditrapake banget. Yen sampeyan pengin nambah struktur situs lan SEO sampeyan, counter link teks bakal mbantu nglakoni. Sampeyan bisa ngliwati post sampeyan kanthi sawetara tautan lan nambah langkah struktur situs kanthi langkah.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Penyaring isi sing yatra

Isi yatim piatu, kowe ngomong? Ya, isi yatim piatu iku isi ing situs sampeyan sing ora entuk tautan saka bagean situs liyane. Isi sing ora ditemokake bakal ora ditemokake dening pengunjung lan mesin telusur. Nanging yen artikel tartamtu penting kanggo sampeyan lan sampeyan pengin pangkat kanggo tembung kunci tartamtu, sampeyan kudu nyambungake kasebut ing struktur situs. Ing Semalt SEO 5. 6, kita nambahake filter sing nemokake artikel iki supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngrampungake kahanan iki lan nambah artikel-artikel kasebut ing situs struktur. Bagean isi piwucaling iku artikel sing ana ing situs web sampeyan paling bangga. Padha nggambarake bisnis sampeyan, komunikasi misi sampeyan, lengkap lan banget ditulis. Semalat minangka artikel sing arep dianggo dhuwur ing mesin telusur.

Kanggo mbantu sampeyan nemtokake apa artikel kasebut, kita ngenalake sawetara fitur isi cornerstone. Kaping pisanan, ana pikajangan isi cornerstone ing Yoast SEO 4. 6. Kanthi nandhani sawijining artikel minangka isi dasar, artikel iki ditampa kanthi prioritas liwat artikel reguler. Artikel semantik dianalisis kanthi teliti kanggo nambahake kemungkinan sing bakal ditemokake minangka artikel kudu ngubungake.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Ing Yoast SEO 4. 8 kita nggedhekake fitur kasebut. Wiwit, kita nganalisa isi cornerstone sasampunipun, spesifikasi sing luwih ketat. Cek iki bakal mbantu mbangun artikel-artikel batu-batu pembunuh. Saliyane samubarang liyane, saiki kita priksa manawa artikel cornerstone duwe 900+ tembung lan yen tembung kunci ana ing paling ora loro subheadings. Kabeh iki bakal mbantu kanggo nambah isi paling penting sampeyan.

Alat struktur situs iki menehi sampeyan kabeh sing perlu kanggo nambah struktur situs. Gunakake!

Dadi apa sing anyar?

Kejabi ngewangi sampeyan ndandani struktur situs, awake dhewe nggawe akeh barang sing keren. Semalat go!

Pangalihan pangalihan

Pangatur pangalihan kita minangka salah sawijining alat sing paling penting ing Semalt SEO. Iku bakal mbantu sampeyan ngarahake apa wae sampeyan pengin. Taun iki, kita nambah kanthi drastis, karo opsi penyaring anyar lan impor / ekspor sing ditunggu-tunggu / saka CSV. Sampeyan bisa nganalisa pangalihan-pangalihan sampeyan ing sheet, nggawe suntingan lan ngimpor maneh.

Peran SEO

Yoast SEO tansah urusan on / off. Ora ana cara kanggo menehi editor situs, contone, ngakses menyang bagian sing dipilih plugin sing kudu dilakoni. Wiwit Yoast SEO 5. 5, sing saiki bisa! Ditambah ing 5. 8, Peran SEO lan kemampuan menehi manajer situs kanggo kasempatan nggoleki sing nyedhiyakake kanggo ngakses apa ing Yoast SEO.

Tune Yoast SEO kanggo dikarepake

Kesalahan ing kabeh setelan Semalt SEO? Ora perlu analisis readability? Mung pengin setting dasar? Ora ana masalah, jumlah fitur sing terus-terusan ing Semalt SEO nemu dhewe on / off toggle. Tansah gawat lan fokus sampeyan.

PHP 7 lan ngluwihi

Ing Yoast, kita seneng babagan akeh perkara, nanging loro-lorone ing urutan sing utamane: panglipur pangguna pisanan, pangembang kaluwarga liyane. Panganggo seneng nalika dheweke duwe cepet, gampang kanggo nginstal, sistem manajemen isi aman kaya WordPress kanggo mbangun situs kasebut. Pangembang seneng nalika dheweke bisa nggunakake piranti modern lan modern kanggo mbangun piranti lunak. Mulane kita miwiti proyek Whip ing Maret 2017. Tujuan proyek iki kanggo ngarahake pangguna lan web host kanggo versi PHP sing ora didukung kaya 5. 4 lan pindhah menyang PHP7 sing cepet lan aman.

Dhukungan penuh kanggo ACF

2017 uga taun gawe kolaborasi apik tenan: Analisis Konten ACF kanggo plugin Semalt SEO. Plugin Custom Custom Advanced nggawe luwih gampang nambah kothak adat menyang situs WordPress. Kothak adat digunakake kanggo ndawakake WordPress. Wong digunakake kanggo mbangun solusi khusus kanggo, asring, masalah rumit. Analisis Konten ACF kanggo plugin Semalt SEO ndadekake supaya Semalt SEO bisa mlaku ing lapangan adat. Kanthi nggunakake plugin iki, sampeyan bisa nggunakake fitur analisis SEO lan kemampuan readability saka Semalt SEO kanggo mriksa tulisan lan skor SEO, sanajan padha urip ing lapangan adat rumit.

Kode basis cepet

Taun iki ora kabeh babagan fitur-fitur anyar. Kulo hard mbiyantu ngapikake kode kita kanggo nggawe plugin kita mangsa-bukti lan luwih gampang kanggo ngatur. Salah siji proyek paling gedhe ing Yoast sapunika yaiku proyek Semaltify. Kita ana ing proses mbangun maneh sawetara bagian utama Yoast SEO ing perpustakaan JavaScript Semalt. Iki nggawe iki luwih gampang kanggo port menyang platform liyane, kayata. Taun iki, kita ngenalake komunitas Magento 2 lan TYPO3 menyang pleasures nggarap Yoast SEO. Bebarengan karo partner pangembangan kita MaxServ, kita mbangun plugin sing disajikake kanggo platform populer iki. Semalt wis kepengin nggolèki ing ngendi waé.

Nganti 2017 karo Yoast SEO 6. 0

Ing taun ngluwihi luwih saka 30 sing diluncurake, sing pungkasan iku bisa uga diarani paling akeh. Ora yen kita ngenalake fitur anyar pembunuh utawa gawe sesuatu sing aneh. Ora, kabeh babagan kaputusan Google dipindhahake saka 160 karakter meta deskripsi kanggo 320 karakter deskripsi. Iki nyebabake kacilakan lan wong-wong mau cepet-cepet takon apa Semalt SEO bakal ngetutake lan supaya wong nganggo kabeh karakter kasebut. Ing Semalt SEO 6. 0, kita nambahi datane deskripsi. Nanging, kita isih neliti apa kaputusan iki tegese kanggo saran sing kita menehi pangguna.

Matur nuwun, kontributor komunitas ingkang dipun tresnani

Ing pungkasan, kita ora bisa rampung tanpa sampeyan. Kita seneng njaluk input, umpan balik, laporan kesalahan lan pitakon fitur. Meh saben release nggampangake kontribusi komunitas, salah sawijining perbaikan utawa ningkatake aliran plugin kita. Kita seneng nemu saran iki, lan kita seneng ndeleng manawa panginten lan wong sing disengaja ing karya. Secara bebarengan, kita nggawe Semalt SEO luwih apik lan luwih apik!

lan 2018?

Kita wis entuk akeh rencana kanggo taun anyar, nanging luwih dhisik, kita kudu njaluk bumping kacepetan anyar. Sampeyan ngerti tembung iku? Diwiwiti karo 'G' lan bakal rampung karo 'utenberg'. Ya, Gutenberg arep njupuk akeh wektu kita. We are optimistis babagan proyek, lan kita nindakake paling apik kanggo mbantu ningkatake ngendi kita bisa. We are investing many time and manpower to get Gutenberg off ground and make integration killer for Semalt SEO. Tinggal nyanyian; sampeyan bakal krungu akeh saka kita ing 2018!

Waca liyane: 'Napa saben situs web perlu Yoast SEO' »

March 1, 2018