Back to Question Center
0

Bedane Semalat Affiliate

1 answers:

Differentiating Your Affiliate Semalt

Semono uga babagan afiliasi kompetitif kritis ing marketing afiliasi diwenehi sifat fluid saka industri lan carane cepet owah-owahan - nanging carane sampeyan mbedakake program afiliasi saka pesaing kanggo njamin sampeyan narik lan njaga afiliasi tengen ?

Ana apa wae sing bisa dilakoni karo cara sampeyan nggabungake afiliasi lan informasi sing kasedhiya kanggo sampeyan, sing bakal gampang nyetel program afiliasi sampeyan saka kompetisi. Semalat nggoleki carane sampeyan bisa mbedakake program afiliasi lan njamin sampeyan lagi nggarap partner afiliasi sing selaras karo bisnis sampeyan lan mbantu sampeyan mbangun program sing sehat lan sustainable.

Mulai karo Kenapa

Yen sampeyan wis maca buku Simon Sinek, sampeyan ngerti apa sing aku gunakake. Yen ora (lan sampeyan duwe 18 menit kanggo nyisihaken) Aku kasurung kanggo mriksa TED Talk - blogue gestion horaires. Konsep lan teori Simon nggunakake pusat-pusat sekitar njawab pitakonan sing sederhana: "Apa?"

Nalika individu lan bisnis kanthi efektif ngandhakake nilai-nilai sing utama, Apa , iku menehi inspirasi tumindak, kepercayaan, lan kesetiaan. Simon nyoroti iki kanthi nemtokake prestasi lan prestasi Apple, Martin Luther King Jr., lan Wright Brothers lan carane kasuksesané ora bisa nganggep asumsi saben wektu.

Sauntara kuwi, akeh perorangan lan bisnis saiki terus ngomunikasikake lan ngetokake pasar Apa padha lan Carane padha nindakake. Aku argue iki bener kanggo paling program marketing afiliasi uga, lan yen sampeyan nglampahi sembarang wektu maca program program deskripsi lan komunikasi affiliate, sampeyan bisa setuju karo kula.

Minangka manajer afiliasi, mikir titik tutul sing beda karo afiliasi minangka kesempatan kanggo komunikasi lan enggo bareng karo wong-wong mau minangka target pamirsa. Impresi pisanan saka program afiliasi sampeyan kerep muncul ing wangun:

  • Ringkesan program program ing situs web perusahaan
  • Forum gabungan utawa blog
  • Gambaran program lan ikhtisar karo jaringan affiliate sing dipilih
  • Komunikasi otomatis
  • Newsletter afiliasi

Mesthine olahpesen sampeyan dadi cohesive lan ngobrol karo perusahaan sampeyan Apa bakal luwih gampang afiliasi kanggo nggandhengake karo merek sampeyan. Yen afiliasi sampeyan pracaya marang nilai-nilai inti perusahaan sampeyan, nggawe kemitraan karo madegé sing didhasarake karo sabab utawa semangat sing diarani tinimbang mung priksa komisi.

Iki minangka efek trickledown marketing afiliasi minangka pelanggan potensial sing ngunjungi situs afiliasi cenderung ditarik karo nilai sing padha bebarengan.

Netepake Panjenengan Tiga Uniques

Ayo nyegat apa sing nggawe bisnis lan program affiliate sampeyan unik. Apa sampeyan tau nulis apa sing nggawe perusahaan lan program affiliate unik? Mikir sing unik ora kaya sing mbayar komisi maksimal utawa durasi cookie paling dawa ing antawis pesaing sampeyan, nanging telung pembeda sing bisa dipertahanake.

Apa pembeda sing bisa dikalahake? Pembeda pisanan bakal nyetel dhewe saka 85% saka pesaing sampeyan. Pembeda liya, nalika dikombinasikake karo pembeda pisanan, bakal mbedakake sampeyan saka 90% kompetisi. Pembeda kaping tiga, nalika digabung karo sing kapisan lan kapindho, bakal mbedakake sampeyan saka 98% kompetisi.

Kadhangkala, keterlibatan kanthi nuduhake informasi "banget" karo afiliasi sampeyan. Yen sampeyan ora pengin nuduhake rahasia dagang, ana informasi sing bisa nyedhiyakake afiliasi sing bakal mbantu wong mbedakake carane nganyarke merek lan produk, lan kanthi mangkono, nggawé sampeyan adoh saka kompetisi.

Niche Sampeyan, Target Market lan "List"

Ana wong sing ngomong yen aturan pemasaran # 1 yaiku nemokake niche sampeyan . Nalika aku setuju karo pernyataan iki, sing padha bener kanggo bisnis ing umum.

Iku asumsi sing aman niche sampeyan wis kadhangkala diputer faktor ing ngapa perusahaan sampeyan sukses (utawa ora). Semono uga ing industri, niche sampeyan bisa uga ora gampang dikenali dening afiliasi sampeyan.

Semalat sampeyan ora pengin nerbitake informasi iki online, mesthi wae informasi terkenal gampang dibahas ing telpon utawa email karo mitra afiliasi. Yen, minangka affiliate manager, sampeyan njupuk akun kasebut nalika sampeyan lagi ngrampungake lan nyetujui aplikasi afiliasi, sampeyan kudu duwe afiliasi sing wis selaras karo niche, utawa derivatif niche perusahaan sampeyan.

Yen sampeyan ngerti niche sampeyan lan afiliasi ngerti niche sampeyan, sampeyan bisa miwiti kanggo netepake Target pasar Target Semalt sampeyan bakal pengin ngerti kanggo afiliasi karo demografi tartamtu saka pembaca.

Nalika cocog karo target pasar sampeyan karo demografi afiliasi sampeyan rada "Semalt 101," sampeyan bisa nggunakake afiliasi kanggo nguji carane merek lan pesenmu resonates karo demografi anyar utawa ing pasar anyar. Yen sampeyan wis nyithak pasar niche lan target, sampeyan bisa kanthi cepet mulai ngenali daftar pelanggan becik lan banjur selaras program afiliasi supaya mbantu sampeyan entuk.

Tantanganku Kanggo Sampeyan

Nggawe informasi iki lan nggawe rencana sing bisa dileksanakake tansah tantangan - utamane yen sampeyan ora kenal karo nilai inti perusahaan lan Kenapa . Yen sampeyan ora kenal, aku tantangan supaya sampeyan nemokake sapa wae ing organisasi sampeyan bareng karo sampeyan.

Yen ora ana, nggawe Apa kanggo program afiliasi sampeyan. Mulai nganggo Apa ing obrolan lan komunikasi karo afiliasi, kolega, lan tim manajemen.

Semtex saged ngandharaken bilih nilai-nilai inti punika kaliyan tiyang sanes ing saubengipun sampeyan saged mbedakaken emosi. Delengen carane gegandhèngan karo wong liya lan manawa owah-owahan jinis obrolan sing ana ing sadina-dina. Yen sampeyan nampa tantangan iki, mangga gawan pengalaman lan menehi weruh apa impact sing wis digawe.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Rick Gardiner
Rick Gardiner iku CEO saka iAffiliate Management, sawijining lembaga manajemen afiliasi sing mbantu konsumen lan panyedhiya internet ngluwihi merek kanggo ndarbeni pelanggan sing ora bisa digunakake.

March 1, 2018