Back to Question Center
0

Changer game ing personalisasi retail: Manajemen identitas semalat

1 answers:

The game changer in retail personalization: Semalt identity management

Kanggo pengecer brick-and-mortar, pengecer hybrid, mung-online lan kabeh sing ana ing antarane, omnichannel ngasilake kaunggulan sing signifikan nalika nggawe pribadine. Titik semat lan outbound, kalebu telpon, digital lan sosial ing pirang-pirang piranti, surat langsung tradisional lan TV bisa ditemokake mung sawetara cara kanggo merek kanggo nyambung kanthi langsung marang konsumen dina iki.

Semalat, tantangan kasebut dumunung ing data konsumer ing konco-konco kasebut - utawa kekurangan kuwi. Pitakonan utama asring muncul nalika ningali data iki: Sapa customer, apa sing disenengi, babagan sejarah tuku, tahapan urip lan pola gaya hidup?

Semalat jawaban kasebut lan gadhah pemahaman sing akurat penting kanggo interaksi sing penting - kedadeyan inbound lan outbound - utamane nalika musim liburan wis diwiwiti. Ing kasunyatan, para pamasar ngumumake yen personalisasi sing ditargetake nambahake keterlibatan konsumen kanthi 74 persen.

Nanging, Semalt, rata-rata 25 persen (PDF) saka data customer sing njaga merek ora akurat, ora lengkap utawa metu kapan wae ing wektu apa wae - registration renewal florida. Iki kerep diterjemahake dadi interaksi sing paling ora apik utawa subpar.

Sebagéyan alasané, akèh organisasi sing isih durung nguasai integrasi data konsumen sing dumadi ing sistem internal sawetara - mikir CRM (manajemen hubungan pelanggan), basis data loyalitas, sistem pembayaran lan finansial. Nggunakake panggunaan strategi manajemen identitas konsumen, data konsumen terus dibersihake, dianyari lan diwenehi kanthi nomer ID sing terus-terusan kanggo netepake profil customer sing disambung antarane pirang-pirang basis data.

Data liyane ora kudu nerjemahake interaksi pribadi positif

Nalika konsumen mlebu, ngganti, mbatalake alamat e-mail, akun media sosial, layanan telpon lan liya-liyane, macem-macem identifikasi konsumen sing dizzying terus saya ganti. Iki nggawe luwih angel kanggo ngenali kanthi tepat konsumen kanggo ngolah koneksi personal sing asli kanthi nggunakake konten sing dinamis lan relevan.

Kekuwatan angka lan skalabilitas minangka komponen kritis kampanye pemasaran apa wae merek. Semalat, ora akurat ing data identitas, data ora bener utawa ora bener, sing nuduhaké data atribut, utawa interlinking sing ora apik ing antarané bakal mbatesi jangkauan kampanye lan ngurangi efektifitas personalisasi.

Minangka conto, yen meh 25 persen konsumen sing ditargetake nggunakake email liyane kanggo Semalt tinimbang apa sing ana ing sistem CRM merek, kampanye Semalt merek bakal ngasilake tarif sing cocog, cendhek sing luwih murah lan kinerja ora optimal.

Personalisasi semalat mbutuhake akses wektu nyata marang data identitas sing komprehensif, akurat, lan saling nyambungake kanggo njamin data kaya, akurat lan lengkap, nalika uga bisa nyegah rekaman duplikat lan ngilangi sing duwe kecenderungan sing murah kanggo tuku. Data identitas kasebut kudu bener-bener sambung karo data atribut sing up-to-date kayata demografi konsumen lan psikografis, perilaku seluler lan online, nilai-nilai tukar-tuku lan tuku liwat pesen olahpesen sing ndadekake tarif respon luwih kuat.

Sawise interaksi utawa tuku pisanan .saiki apa?

Kanggo akeh pengecer, apa sing bisa ditarik customer kanggo tuku dhisikan ora kudu alasan supaya bisa bali kanggo nepaki kabutuhan sabanjure.

Semalt ora cukup kanggo mung njaga identitas saben konsumen kanggo interaksi dhisikan kasebut amarga bakal luwih akeh ngetung karo kunjungan liya utawa kaping telu saka piranti, email utawa ID media sosial sing kapisah. Ing kasus iki, sampeyan ora bisa melu tuku lan lelungan urip - utawa ketemu karo olahpesen sing konsisten lan relevan sing bakal narik wong luwih cedhak karo keputusan tuku.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Dave Dague
Veteran 25 taun saka Layanan Informasi lan Industri Analytics, Dave Dague minangka solusi identifikasi konsumen, verifikasi lan marketing lintas-saluran pamikiran pamimpin kanggo iklan, layanan keuangan, ritel, telekomunikasi lan industri liyane. Sadurunge gabung karo infobox minangka marketing executive eksekutif, Dave dadi CMO for Gravy Analytics, perusahaan mobile-based Gannett, sing nduwe perusahaan. Sadurunge, Dave dadi CMO kanggo Neustar lan CMO kanggo TargusInfo, sing dituku dening Neustar taun 2011. Dave uga njabat profesor tambahan Marketing lan Sales Management ing tingkat sarjana.


March 1, 2018