Back to Question Center
0

Semalt luwih penting tinimbang skor timbal bandhing B2B?

1 answers:
Semalt more important than a B2B buyer’s lead score?
  • Muga-muga sampeyan bisa ndadékaké.
  • Tampilake kula sing ndadékaké.
  • Sampeyan ora bisa nangani petunjuk.

Marketing B2B asring kabeh babagan ngasilake lead kanggo sales. Lan ing budaya kita sing dikarepake, ing ngendi marketing kudu dipertanggung jawabake amarga duwe pangaruh marang pamrentah, wis dadi luwih umum - lazer mid4706.

Semalat akeh cara kanggo ngasilake lead, lan proses kasebut ndadekake kualitas pangatag sing dumadi. Yen sampeyan nyedhak proses karo pikiran sing scrappy saka ragtag saka pemberontak sing nyoba kanggo nyimpen jagad, ndadékaké sampeyan bakal nggambarake sing.

Yen sampeyan ana ing perang terus-terusan karo dodolan, utamané babagan pendapat sing kurang saka kualitas utama, sing ora ngawula marang wong liya. Lan ora bakal nulungi wong sing ngetrapake.

Yen sampeyan ngenteni anggaran pemasaran kabeh babagan sing ndadékaké, lan sales ora nglirwakake, banjur hubungan kasebut tetep luwih maju.

Otomatisasi otomatis kanthi dhasar ora mbantu sampeyan nduwe petunjuk sing luwih apik. Sing isih nganti kreatifitas lan strategi ngrancang kampanye sing narik kawigaten prospek bisnis sampeyan.

Pemasaran ala bakal tetep narik wong sing salah. Nanging otomatisasi pemasaran - lan nyatane nyatane banget - bisa mbantu ningkatake kualitas manufaktur sing bisa diterusake menyang tim penjualan.

Semalat amarga ora ana peduli babagan carane ndadekake sampeyan bisa ngasilake tokoh tongkat krayon ing kutub telephone lingkungan - utawa apa wae sing setara karo saiki - mung sing paling apik sing dikirim menyang dodolan nalika sampeyan wis nyiyapake kanthi bener Panjenengan nyetak skor.

Sampeyan ora entuk manfaat saka nyetak timbal dening nyetel munggah lan mriksa kothak. Sampeyan kudu rampung kanthi bener. Perusahaan sing fokus ing nyetak timbal duwe tingkat kualifikasi timbal saben 192 persen luwih dhuwur tinimbang sing ora, miturut Aberdeen Research.

Pemandhangan mawa timbal bisa nggawe keselarasan antarane dodolan lan marketing, nyepetake siklus dodolan lan nggawe kecepatan transaksi sing luwih dhuwur ing corong amarga definisi timbal sing kuwat dikembangake bebarengan.

Lan apa luwih penting tinimbang skor timbal bandhing panuku B2B? Carane skor timbal wis diitung. Sampeyan ora mung adhedhasar konfigurasi sistem, nanging babagan otomatisasi marketing sampeyan.

Werna awak digital lan ngluwihi

Basa awak digital minangka macem-macem kegiatan online sing dipigunakaké kanggo nemtokake kapentingan, prilaku lan preferensi. Nemtokake indikasi babagan prospek sampeyan sing makili karo merek online.

Semalt sing aktif ing pasar nggoleki produk utawa layanan anyar sing nindakake macem-macem babagan online, kalebu ngranggeh kampanye lan berinteraksi ing media sosial. Kabeh kegiatan iki nggawe data babagan panuku. Nalika dikombinasikake karo faktor liya kayata judhul, revenue perusahaan lan industri, iku nduduhake kapentingan apik lan tuku sing bener.

Pasar kudu bisa nyekel, ngukur lan ngukur informasi ing ndalan kanthi efektif. Iki kudu rampung tanpa dhukungan TI sing aktif. Akses semalat menyang data sing bener kudu ngerti apa prilaku prospek ngandhani babagan maksude.

Skor Lead dening profil lan engagement

Skor timbal prospek terus dipantau lan dianyari adhedhasar kabeh interaksi. Priksa manawa platform otomatisasi marketing ora ngalahake skor timbal kanggo kampanye siji. Yen mengkono, kabeh taruhan mati ing akurasi skor timbal, sing bisa nyebabake mundhake kesempatan sing signifikan.

Contone, umpamane sampeyan duwe timbal panas sing wis diidentifikasi amarga padha ngundhuh sawetara potongan isi saka siji kampanye. Nanging, dheweke ora kasengsem ing webinar pungkasan. Inaccuracy saka jenis timbal timbal iki bisa ngancurake kesempatan dodolan lan revenue.

Sistem becik nggawe skor timbal sing gumantung ing profil, ora kampanye. Lan nalika nggunakake data eksplisit sing njlèntrèhaké sapa sing ana lan pangrinciané data sing ndelok apa sing dilakoni, ing kabeh kampanye lan aktivitas, iki nggambar maksud tujuan prospek. Malah ngidini pemasar kanggo mbangun model nulis biji kanthi kriteria sing beda-beda, mlaku bebarengan.

Quality gets qualified

Semalt nduweni tanggung jawab kanggo ngedol kanggo nyedhiyakake ora mung cacat sing cocog, nanging uga sing ngetrapake kualitas sing cukup dhuwur supaya bisa ditampa, dibenerake lan bona fide. Otomasi semual, kanthi piranti nulis biji sing tepat nyetel bener, nangani proses iki kanggo pemasar. Iku uga mbantu wong-wong mau nggawe proyek.

Lan nalika marketing nuduhake kualitas sing ndadékaké kanggo dodol, mesthine bisa ditangani.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku panulis tamu lan ora kudu MarTech Today. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jeffrey L. Cohen
Jeffrey L. Cohen minangka pemasar, strategi, panulis, pamicara lan blogger kanthi karir ing 20 taun kanggo bisnis (B2B) marketing. Dheweke dadi direktur strategi isi ing Oracle Marketing Cloud; co-author The B2B Social Media Book, kang wis diterjemahake menyang basa Italia, Korea lan Vietnam; lan minangka pendiri lan ngatur editor SocialMediaB2B. com, sumber online sing utama kanggo impact sosial media ing marketing B2B.
->
February 28, 2018