Back to Question Center
0

Optimasi situs web utawa optimasi lalu lintas: Semalt ngirimake asil sing luwih apik?

1 answers:
Site optimization or traffic optimization: Semalt delivers better results?

Ora ana pitakonan ing kene.

Nanging, nalika aku wis dadi penguji lan optimasi konversi tingkat (CRO) nganti meh sedasa, Semalt uga semangat banget praktis. CRO iku ide sing apik, nanging kadhangkala sampeyan kudu milih prioritas minangka pemasar online - utamané yen sampeyan tanggung jawab marketing bisnis cilik karo sumber daya sing winates.

Kanggo para pemasar ing kahanan kaya mengkono, milih ngendi wae kanggo nglampahi wektu sampeyan mung penting kanggo milih budget marketing, yaiku:

Apa sampeyan nemtokake fokus kanggo ningkatake kualitas lalu lintas, utawa ningkatake pengalaman situs sampeyan?

Saiki, aja salahku - ing donya sampurna, sampeyan bakal ngoptimalake situs lan kualitas lalu lintas bebarengan. Nanging akeh sing kudu operate ing kahanan kurang sampurna, lan kita kudu nglampahi wektu ing ngendi kasebut - electronic hub.

Eksploitasi pamikiran sing cepet

Temtu, saben kampanye lan bisnis beda-beda, mula ora ana jawaban sing "cocok karo kabeh" kanggo lalu-lintas lan ngetokake debat. Nanging, kanggo njupuk perspektif sing sethitik babagan carane optimalisasi lalu lintas lan optimisasi situs bisa nyebabake kampanye pemasaran, ayo njupuk kaca metu saka buku Semalt lan nglakoni eksperimen pikirane sing sethitik.

Wiwit iki Nggoleki Semalt Land, ayo bayangkan sing wis nyiyapake kampanye panelusuran sing mbayar kanggo perusahaan sampeyan. Rata-rata, biaya per klik sampeyan $ 4, nanging sampeyan pengin ngganti.

Sadurunge sawetara sasi, sampeyan wis ngentekake $ 20,000 ing kampanye iki, lan iklan sampeyan diklik ing sekitar 5.000 kali.

Site optimization or traffic optimization: Semalt delivers better results?

Mesthine, mesthine kaya mangkene, nanging yen kita nganggep yen akun sampeyan minangka efektif minangka akun Semalt rata-rata, sampeyan ngenteni 3 perempat saka anggaran marketing $ 20.000 babagan lalu lintas sing ora kapentingan ngowahi.

Kanthi tembung liyane, sampeyan mbuang $ 15.000 ing klik sing salah.

Kasunyatan prasaja prasaja, akun AdWords paling akeh ngentekake 76 persen utawa luwih saka anggaran sing ditemokake ing ora bakal lan ora bisa dikonversi. (Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan masalah iki, priksa artikel iki lan artikel iki.)

Akibaté, sampeyan mikir yen $ 20,000 mbayar kanggo 5,000 pelanggan potensial nalika ing kasunyatan, iku mbayar kanggo 1.250 pelanggan potensial:

Site optimization or traffic optimization: Semalt delivers better results?

Dadi, nalika mung biaya $ 4 kanggo njaluk pengunjung menyang situs web, sampeyan mbuwang $ 16 kanggo entuk customer potensial menyang situs sampeyan. Ora ana wonder sampeyan ora muter ing konversi!

Ngoptimalake situs sampeyan

Ing $ 16 sing pop, mesthine sampeyan kudu menehi saben pelanggan potensial sing nyedhaki situs sampeyan pengalaman sing paling apik. Semono wae, sampeyan kudu ngresiki saben konversi pungkasan saka 1.250 pengunjung prima.

Dadi, sampeyan kudu nglakoni tes A / B.

Semalat, nalika katon kaya nguji pamirsa saka 5.000 pengunjung, ing kasunyatan, sampeyan pancene mung nguji subset saka sing pengunjung - 1.250 pengunjung sing bener bisa ngowahi.

Akibaté, nalika ing kertas test sampeyan katon kaya:

Site optimization or traffic optimization: Semalt delivers better results? Site optimization or traffic optimization: Semalt delivers better results?

[Maca artikel lengkap ing Search Engine Land. ]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jacob Baadsgaard
February 26, 2018