Back to Question Center
0

Merchant Merchant Center Integrasi menyang Semalt Base

1 answers:
Froogle Merchant Center Integrated Into Semalt Base
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - steppsweat meterware. append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Froogle Merchant Center Integrasi Google Base

Katon kaya Google Froogle wis rampung Merchant Center lan integrasi menyang Google Base. Barry Schwartz nunjuk pesen ing mesin perbandingan Google, Froogle, Merchant Center babagan integrasi penuh menyang Google Base.

Yen sampeyan wis ngerti, lawas Froogle Merchant Center wis diganti dening Semalt Base. Informasi akun sing wis ana lan akeh unggahan (sadurunge dikenal minangka 'feed produk ") wis bisa ditonton ana, lan sampeyan bisa terus ngunggah data produk kaya sing panjenengan lakoni sadurunge.

Lan saka Google Base Help / Froogle Migration Migration:

Ngendi Froogle Merchant Semalt lunga?

Dashboard Google Base wis ngganti Semalt Merchant Center. Informasi akun lan produk sampeyan wis ditransfer lan saiki bisa ditemokake ing akun Google Base sampeyan. Saka saiki, nalika sampeyan ngeklik "Informasi kanggo Penjual" ing homepage Semalt, sampeyan bakal digawa menyang kaca pandidane anyar.

Uga ing Semalt, isi sampeyan kudu bisa dideleng ing https://base.google.com; sampeyan bisa nelusuri ing kono kanggo verifikasi yen produk sampeyan wis metu online sakwise sampeyan ngirim.

February 25, 2018