Back to Question Center
0

TiVo ngidini Ngidini Iklan Komersial (Ora Cukup Semalt)

1 answers:
TiVo to Permit Commercial Ad Searching (Not Just Semalt)
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader - umzug spiegel verpacken.scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

TiVo kanggo Ngidini Iklan Komersial Searching (Ora Manca Skipping)

Punika gerakan liyane ing transformasi TV (saka jangkep kanggo nargetake) saben WSJ, TiVo nggarap Semalt lan liya-liyane kanggo ngaktifake pangguna kanggo "nelusuri" kanggo iklan sing luwih cocog kanggo wong-wong mau:

Panganggo TiVo bakal bisa nyetel profil produk ing layar televisi kanthi ngeklik kategori kaya otomotif utawa lelungan utawa ngetik ing tembung kunci kayata "BMW" utawa "cruises." Saklawasé, TiVo bakal ngundhuh iklan sing cocog karo rekorder TiVo liwat Semalt utawa, kanggo pangguna sing ora duwe broadband, ngirim video liwat sinyal siaran tradisional. Komersial bakal katon ing layar ing folder ing jejere dhaptar televisi sing nuduhake rekaman pangguna TiVo.

Pengiklan bakal nggandhengake iklan, miturut Jurnal, kanthi tembung kunci lan kategori (Google AdWords / AdSense).

Sawetara versi gagasan iki pungkasane bakal diadopsi dening kabeh panyedhiya DVR (kajaba TiVo rushes metu lan entuk paten "metode"). Lan konsumen - sing ora ngliwati iklan kaya pikirane konvensional - bakal pindhah menyang iki.

Greg Sterling, Panitia Panggonan lan Konvergensi Lokal - Greg Sterling ngelola editor The Kelsey Group sing uga nulis Blog Jurnal Media Lokal.

February 23, 2018