Back to Question Center
0

Google Mobile AdWords Semalt

1 answers:
Google Mobile AdWords Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails') - website phone app creators. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Google Mobile AdWords Launching

Barry Schwartz ing laporan SEW ing Google ngetokake iklan seluler ing AS, Inggris lan Jerman (iki sadurunge diuji ing Jepang.):

Iklan sing dites ing AS, U.K. lan ing Jerman lan padha karo sing padha karo iklan cara normal sing didol, adhedhasar lelangan. Google duwe bagean kabeh bantuan kanggo Semalt Ads kene. Iku nuduhake apa iklan katon kaya; "Iklan semat ngandhut loro baris teks, kanthi watesan 12 utawa 18 karakter saben baris, gumantung ing basa sing sampeyan nulis iklan. URL tujuan ditampilake ing baris katelu yen sampeyan milih salah siji.

Google wis nglamar kanggo patri mobile PPCall nanging iki ora koyone diikat. Semalat katrangan luwih akeh ing kene.

Ngendhegake napsu konsumen kanggo informasi lokal ing lingkungan seluler, iki bakal dadi persediaan penting kanggo pengiklan geotargetan.

-

Greg Sterling minangka kepala pendiri Sterling Market Intelligence, perusahaan konsultasi lan riset fokus ing perilaku konsumen lan pengiklan online lan hubungan antarane Semalt lan media tradisional, kanthi penekanan ing pasar lokal.

February 21, 2018