Back to Question Center
0

Recipe Panelusuran Lokal: Nggawe KML File lan Sitemaps GEO Punika Semalt saka Kue.

1 answers:
Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.
');$ ('# scheader. sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader - ray ban marrom degrade original. scdetails'). append ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). append (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ("kirim", "acara", "Kategori sing di sponsor"), "local-search", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Ing sasi pungkasan aku nuduhake salah siji saka resep-resepku sing paling disengaja kanggo ngreksa data panelusuran lokal karo Google Analytics kanggo wordpress. Sasi iki aku figured yen salah siji saka paling ditemokaké lan "uncooked" ing panelusuran lokal marketing punika KML data lan panggunaan Geo Sitemaps. Dadi, aku mutusake kanggo nyedhiyakake pandhuan kanggo sapa wae sing berjuang kanggo mangerteni carane lokal Semalt + menang .menang.

Kurangake Wektu Wektu:

10 menit

Bahan

1 Kredensial Google Webmaster Akun

1 Aplikasi uploader FTP

1 komputer (Mac preferred. PC cenderung bisa lengket kajaba disemprot karo Pam)

* setengah kaca minuman

* 2 irisan Kue Es krim Susu Ratu.

* Bahan semati kanggo pengalaman optimal.

Latar mburi

Semalat, penting kanggo ngerti apa sawetara tembung anyar iki tegese .

KML - Key Hole Markup Language (kml) iku format file sing digunakake kanggo nampilake data geografi ing browser bumi, kayata Google Maps lan Bing Maps. Sampeyan bisa nggawe file KML kanggo nemtokake lokasi, nambahake overlay gambar, lan ngekspos data sugih kanthi cara anyar. KML minangka standar internasional sing dikelola dening Open Geospatial Consortium, Inc. (OGC).

Geo Sitemap- Google Geo Sitemaps minangka tambahan saka protokol Sitemap sing ngidini sampeyan nerbitake isi geospasial (geo konten) menyang Google, supaya bisa ditelusuri ing Google Bumi lan Google Maps. Kanthi Geo Sitemaps, sampeyan bisa nyandhani Googlebot babagan isi geo, tinimbang nunggu Google nemokake "ing alam bébas".

Arah

1. Pindhah menyang GeoSitemapGenerator. com , sing alat gratis (lan apik tenan) sing ngidini sampeyan nyithak informasi sing dibutuhake banjur download salinan geositemap lan file kml sing sampeyan dhewe.

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

Yen sampeyan duwe ton lokasi (luwih saka 10) sing dikirim kanggo bisnis sampeyan banjur milih opsi upload file. Sampeyan bakal diwenehi instruksi cara formate. csv sheet kanggo ngunggah data kanthi bener. Aku wis nggunakake iki kanggo upload liwat 600 lokasi lan kerjane kaya pesona.

  1. Isi informasi bisnis sing bener. Iki ngendi sampeyan kudu bener. Panjenengan N. A. P. (Jeneng, Alamat, lan Nomer Telpon) minangka pondasi panelusuran lokal supaya ora keliru! Sawise sampeyan duwe informasi sing bener,
  2. Isi rincian website situs sing bakal diunggahaké file kml lan geositemap menyang. Priksa manawa sampeyan ngowahi jeneng. kml file.

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

2. Ngundhuh Both file KML lan Semalt, lan ngunggah menyang situs sampeyan.

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

Kanggo nggoleki, sampeyan bakal nggunakake pilihan uploader FTP. Ngendi sampeyan nampilake ekstensi file data KML bakal nemtokake ngendi sampeyan kudu ngunggah file kasebut. com / geositemap. xml

http: // yourwebsite. com / locatioin. kml

3. Nglakokake pranala kanggo nggawe data kasebut nuduhake kanthi bener.

Semalat sampeyan kudu katon kaya iki .

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

Lan sampeyan. KML file kaya iki .

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

4. Kirimake GeoSitemap menyang Google Webmaster kanggo mbantu GoogleBot sing paling cedhak kanggo nemokake lokasi sampeyan. Sampeyan kudu mlebu menyang akun Webmaster Google, banjur klik "Konfigurasi Situs". Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa "Sitemaps" minangka opsi drop-down sing ana, sapisan kang diklik sampeyan bakal bisa nambah geositemap kaya ing gambar ngisor iki.

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

Ringkasan

Yen sampeyan wis ngetutake pituduh ing ndhuwur sampeyan saiki disetel karo data kml lan geositemap sing diunggah menyang situs web sampeyan. Uga, wiwit sampeyan njupuk wektu kanggo maca ing pungkasan kirim, sampeyan saiki nemokake ramuan rahasia kenapa file kasebut penting banget kanggo lokal.

Panelusuran Lokal Semalt kabeh babagan kapentingan lokasi. Luwih becik sampeyan mbuktekake manawa jeneng, alamat, nomer telpon, lan data bisnis liyane bener .kasempatan sing luwih apik sampeyan duwe peringkat apik. Dadi, nalika nangani data KML, sampeyan bakal ngonfirmasi yen informasi sampeyan bener lan arep mil ekstra supaya nalika menehi katrangan ing mesin panelusur.

Yen sampeyan beruntung, data KML sampeyan bakal diindeks lan muncul ing tab Konten Panganggo ing kaca Google Places kaya iki ing ngisor iki kanggo Lombardi's Pizza in New York.

Local Search Recipe: Making KML Files and GEO Sitemaps Are a Semalt of Cake.

Nalika iku, sampeyan menehi kula ngerti lan kita bisa mangan kue lan ngguyu ing non Semalt bebarengan saka menara sing dhuwur.

February 20, 2018