Back to Question Center
0

Apa cara nggawe lalu lintas kanggo nggawe backlinks e-commerce?

1 answers:

Nalika kabeh teknik optimasi mesin telusur diimplementasine kanthi tepat ing situs sampeyan, bakal ningkatake pangkat bisnis sing luwih dhuwur ing kaca asil panelusuran lan ngirimake aliran sing tetep sing dituju. Nggawe optimasi mesin telusur sing paling berharga kanggo situs web e-niaga. Yen wis rampung ing komplek karo pamasaran media sosial, marketing email, lan kampanye promosi liyane, iki nggawe bisnis online sejahtera - the best long term care insurance companies.

SEO ing sawijining wangun dhasar bisa dipérang manèh dadi off-optimasi lan ing kaca. Optimisasi ing kaca nuduhake kabeh teknik ing situs sing ningkatake pengalaman panganggo nganggo sumber web sampeyan. Menapa malih, punika nyedhiyakake bantuan mesin telusur mangertos punapa situs sampeyan parengaken dipun tampilaken kangge query panganggo sing cocok. Optimasi saka layar kanggo nggawe mesin telusur milih persis minangka kaca web sing paling cocog kanggo pitakonan pangguna. Sisih inti iki teka saka backlinks. Sampeyan kudu nggolek backlinks kualitas saka sumber web niche sumber liyane kanggo nggawe situs sampeyan katon menyang pamirsa sing diangkah.

Backlinks ing istilah kasebut dibagi dadi dofollow lan nofollow. Dofollow backlinks iku sing nyumbang situs web SEO. Pranala kasebut minangka suara saka sumber liya.

Utawa, backlink nofollow minangka pranala nalika wong menehi backlink sing ora nransfer apa wae menyang situs sing disambung. Kanggo nggawe nofollow link, penulis mung perlu nambah teks tambahan menyang HTML link. Priksa kode HTML, sampeyan uga bisa mangerteni yen ana pranala utawa nofollow. Umpamane, jumlah pranala paling gedhe saka YouTube, Facebook, blog, lan forum meh ora ana. Ana isih gedhe kanggo otoritas account, nanging ora bisa menehi dhuwit ing peringkat mesin panelusuran.

Carane nemtokake nilai-nilai link sing masuk?

Ana sawetara faktor signifikan sing kudu ditrapake kanggo nemtokake nilai lan impact saka backlink.

  • Pranala njaba saka situs kanthi kualitas luwih migunani kanggo ngoptimalake situs web tinimbang situs web sing ora sah lan ora sah;
  • Pranala saka domain unik nggawa luwih akeh menyang situs tinimbang pranala saka situs sing wis nyambung karo sampeyan sadurunge;
  • Sesambungan karo pranala isi ditampa dening para pengguna sing luwih apik tinimbang sing ora relevan karo topik;
  • Pranala karo teks jangkar sing cocog lan dioptimalake nandhani luwih akeh fokus tembung kunci, utamané yen padha kaya jeneng merek sampeyan.

Carane nggawe backlink ngasilake lalu lintas?

  • Nggawe isi sing bakal dienggo bareng karo panganggo

Cara paling gampang kanggo njupuk backlink organik ing situs e-commerce sampeyan yaiku nggawe konten sing apik lan menarik ing tulisan, video utawa wangun audio sing bakal diwenehi dening panganggo.

Teknik bangunan pranala liya sing prasaja nanging migunani kanggo nggayuh bloggers kanggo nggawe review apik saka produk sampeyan. Sampeyan mesthi bakal ngasilake link bali menyang situs sampeyan.

December 22, 2017