Back to Question Center
0

Sampeyan bisa nuduhake kula 10 situs backlink paling ndhuwur kanggo njaluk pranala mbayar aman?

1 answers:

Ya, aku bisa nuduhake sampeyan 10 backlink situs paling tuku kanggo tuku pranala kualitas kanthi luwih cendhek kanggo ngunggahake gendera abang karo Google. Malah, proses organik bangunan link alam luwih penting. Maksudku webmasters ahli lan SEO profesional wis bubar maneh dikonfirmasi sing saben rangkeng situs web umum mimpin karo optimasi ing situs mung kira-kira 10%. Ing wektu sing padha, pangembangan ing promosi online gumantung ing profil link utama situs web, babagan backlinks babagan kualitas, lan kuantitas - buy links from high pr. Cukup tetep wae ing pikirane - cukup gampang, saben link inbound ing situs web utawa blog sampeyan mung menehi positif "milih" positif sing dianggep Google, uga liyane mesin telusur nalika nate menehi peringkat posisi sing tepat ing dhaptar SERP.

Elinga, manawa backlinks minangka cara sing luwih efektif lan bermanfaat kanggo ningkatake posisi peringkat situs web sampeyan ing wektu kurang. Nanging sadurunge nampilake sampeyan 10 paling backlink situs worth wektu lan usaha, ayo kang ngadhepi - tuku pranala mlaku lan kanggo tujuan tengen bakal kabeh tengen. Sanadyan, kabeh sing dilakoni uga bisa mbuktekaken dadi luwih mbebayani, tinimbang nggayuh usaha. Mulane aku suggest nggunakake wong-wong mau karo care khusus lan nggawe pindho mriksa kanggo saben pranala menyang situs web utawa blog sadurunge dadi urip. Lan ora perlu ngomongake yen entuk dhuwit sing mbayar utamane utawa saka pranala roda (i. e. , platform lan situs online kanggo ijol-ijolan pranala ing skala, uga layanan generik link murah sing umum digunakake kanggo tonjolan kurang backlinks kualitas, uga ing cara sing dikelola kanthi otomatis). Dadi, elinga, sampeyan kudu ngetrapake cukup wektu kanggo nglakokake riset sing bener sadurunge sampeyan njaluk link mbayar liyane - malah saka 10 backlink situs paling ndhuwur. Sawise kabeh, kanthi cepet, kanggo tuku pranala ing panggon liya ing Internet mbokmenawa minangka usaha paling mbebayani lan beresiko.

Top 10 Backlink Sites Worth Paying Links

  1. Links Management - Panggonan pisanan aku nyaranake sampeyan ngunjungi. Mung amarga aku nggunakake layanan kanggo mbangun backlinks menyang situs web niche lan ketemu kabeh gampang, dipercaya, lan aman. Manajemen Tautan ora nglipur penawaran, supaya sampeyan bisa tuku backlinks PageRank sing apik kanggo biaya sing cukup. Kejabi, rega ngisor iki diwiwiti kanthi mung siji dolar.
  1. Paugeran - sumber kapindho sing ana ing daftar 10 situs backlink paling apik kanggo nggawe aman transaksi. Antarane paling kuat platform iki, sampeyan bisa kanthi gampang gabung kanthi mbayar biaya $ 49 cepet. Pranala Pos mbuktekaken minangka cara sing bisa dipercaya kanthi cepet nalika kontak karo penerbit sing bener. Lan ana akèh pengiklan sing nggoleki tawaran apik karo tuku backlinks sing berkualitas. Elinga, yen situs web utawa blog cukup becik, sampeyan uga bisa dadi penerbit. Yen sampeyan entuk konten seger, kualitas, lan apik, kabeh sing perlu mung ngirim situs sampeyan. Mangkono, sampeyan entuk melu mbangun backlink asli kanggo pelanggan nyata kanggo nggawe dhuwit. Sawise kabeh, kabeh babagan bisnis, apa ora?

  1. Backlinks dot COM - iku panggonan paling misuwur nomer telu kanggo nimbang tuku backlinks karo. Fitur khusus saka sumber kasebut yaiku sing bisa menehi dhaptar sing cukup akeh nawakake sing kasedhiya ing situs PR sing kuwat karo panguwasa domain paling dhuwur, lan jumlahe situs web pihak katelu utawa blog pihak liya sing mbayar kanggo backlinks HQ minangka uga. Apa maneh - Backlinks dot COM iku panggonan sing gedhe lan digunakake-bukti kanggo njupuk sawetara pranala sing luwih penting lan ngangkat peringkat rangking sampeyan uga. Kejabi dikenal minangka panyedhiya link mbayar sing paling terkenal kanggo situs web, sampeyan bisa seneng tuku prosedur paling gampang ing antarane 10 situs backlinks - nggawe gratis kanggo nggawe pembayaran sukses karo kertu kredit, utawa mung nggunakake akun PayPal pribadhi.
  1. Black Hat Links - alat SEO Black-Hat SEO sing bisa menehi sampeyan meh sembarang pranala sampeyan kudu - kanthi dhuwur PR, Web 2. 0 sing ana, umur domain sing kuat, lan panguwasa, uga akeh sinyal sosial sing beda, malah luwih akeh. Yen sampeyan wis ngira, Black Hat Links minangka panyedhiya berisiko sing nyedhiyakake backlinks ing paket gedhe gedhe menyang daredevils paling angel, tinimbang nganakake siji utawa saperangan pranala sing dibayar kanggo webmaster lan bisnis online sing luwih ati-ati. Antarane fitur unik liyane, alat iki bisa menehi sampeyan apa-apa kira-kira seratus backlinks utawa loro - ngirimake asil sing bisa diukur kanthi gampang lan nggawe kabeh bisa ditonton mung sajrone jam utawa luwih. Ngisor - coban alat iki mung yen sampeyan trampil ing SEO lan aran cukup wani kanggo njupuk risiko nyata bab nggunakake Black-Hat SEO lan liyane ora kanthi "legal" trik lan rencana tumindak.

  1. Hoth - alat liya sing apik kanggo mbangun backlinks kanthi manual. Temtu, The Hoth adoh ora pungkasan opsi paling apik sing ana ing daftar 10 backlink situs. Nanging migunani banget kanggo manajemen link kualitas, uga njupuk wiwitan kepala karo indeks Google. Coba piranti lunak iki lan ningkatake kinerja situs web ing skala. Elinga, yen sadurunge lumaku dhisik, priksa manawa sampeyan duwe kabeh ing panggenan. Aku banget nyaranake tetep adoh saka tumindak tuku massive, paling ora duwe mriksa kaping pindho ing saben link sadurunge urip. Bab sing kaya banget perangkat lunak bangunan link otomatis beresiko, alat manual iki uga bisa mbuktekaken dadi mbebayani kanggo situs web utawa blog sampeyan. Kanggo nyegah kasil iki, aku saranake tumindak kaya kasebut kanthi teliti, utamane ing wiwitan. Sawise maneh - cepet-cepet metu ngasilake soko backlink PR sing paling apik sing mesthi ora bisa dilakoni. Nanging apa sing kudu dilakoni paling apik? Bab iku kabeh sing kudu sampeyan gunakake mung supaya ora bisa tumindak kanthi bener, kajaba sampeyan pengin katon curiga saka sudut pandang mesin telusur utama. Ora ana wong kepengin ngalahake Google, kan? Dadi, mung supaya terus-terusan terus-terusan mung kanggo mindhah - yen sampeyan ngerteni manawa bagean saka tembung kunci utama sampeyan njupuk kemajuan utamane apik ing ndhuwur SERPs, sampeyan bisa pungkasané cepet lan miwiti tuku liyane lan luwih pranala - mboko sithik tumuju menyang gol peringkat final lan terus-terusan ngawasi situasi saiki kanthi alat analisis backlink.
  1. Fiverr - alat misuwur liyane sing nyedhiyakake layanan bangunan pranala ing jadwal sistem otomatis. Tetep ana ing pikiran, sing kaya alat ngubungake link liya, Fiverr bisa dadi panggonan sing mbebayani - supaya nonton! Cukup ora ngluwihi jumlah nalika nambah pranala sing dibayar, lan nggawe mriksa kaping pindho kanggo nganakake mung pengalaman lan wong sing paling kapercayan metu ana.

  1. Up Work - yaiku panggonan paling aman ing daftar situs backlink ndhuwur. Nanging safety bakal tansah biaya sampeyan sawetara awis ekstra, bener? Maksudku yaiku Up Work dealing karo komunitas freelance sing trampil. Ya, tag rega sing kadhangkala bisa ditindakake, nanging layanan iki isih ana ing antarane sing paling apik kanggo menehi hasil karo backlink mbayar. Mengkono, sampeyan bakal tansah ngerti paling sethithik sing sampeyan mbayar.
  1. Wong Per Jam - minangka jeneng paling apik nomer loro ing donya freelance. Antarane fitur sing paling dhuwur, komunitas freelancing iki bisa nggawe backlinks PR dhuwur karo Do Follow kanggo wong-wong mau mbayar kanggo wong-wong mau. Menimbang asil sing diprayogakake saka kabeh 10 backlink situs (i. e. , dorongan nyata ing posisi peringkat panelusuran kanggo situs web siji utawa blog), Wong Per Jam wis nindakake tugas kasebut luwih apik tinimbang sapa waé ing Web. Kenapa? Mung amarga komunitas freelancing iki cukup trampil kanggo nyedhiyakake backlinks paling kuat, aku kudu ngakeni. Ana ewonan freelancer sing pinter banget sing metu ana kanggo menehi backlink PR dhuwur sing paling dhuwur karo Do Follow saka akeh sumber sing beda karo panguwasa lan PageRank sing dhuwur banget, kayata HuffPost, IBM, The Next Web, lan akeh jeneng liyane saka para raksasa ing donya sing kondhang banget ing antarane kita.

  1. Buy Backlinks High-Quality dot COM - dikenal minangka papan paling cocok kanggo nonton situs web utawa blog climbing ing ndhuwur Google SERPs - kaya roket. Tim dhasar SEO lan webmaster sing main liwat 15 taun ing industri bisa menehi promosi peringkat sing apik banget karo Do Follow backlinks sing didol akeh.
  1. Backlinks Rocket - ora mung antarane 10 backlink situs nanging panyedhiya SEO saka skala internasional. Ndhukung macem-macem paket pembayaran mbayar wiwit $ 59 nganti kira-kira satus dolar, Backlinks Rocket bisa mbantu sampeyan nganggo penawaran paling langka - nglamar dot EDU backlink sing didol. Sawetara wong pracaya gadhah tautan pendidikan siji luwih apik tinimbang 100 sing normal.
  1. Link Wheel Pro - pilihan pilihan ekstra, sing ora cocog karo dhaptar 10 paling backlink situs. Mesthine, panggonan iku duweni potensi mbebayani amarga nganjurake njupuk backlinks akeh banget sing adhedhasar utamane ing pranala lan sawetara transaksi ora bisa dipercaya maneh. Sapa wae, nyedhiyakake pandhuan pendidikan sing paling terkenal lan malah pranala balik pemerintah, Link Wheel Pro katon apik banget kanggo gamble, apa ora? Sawise kabeh, game gedhe tansah nggawa risiko gedhe. Nanging, iku isih mung sampeyan kudu mutusake.
December 22, 2017