Back to Question Center
0

Carane tuku backlinks kualitas lan ndeleng situs web ing ndhuwur Google panelusuran?

1 answers:

Nerangake tanpa ngandika yen mbangun profil backlink kualitas yaiku cara sing bener kanggo ngopeni situs web sampeyan ing ndhuwur SERPs Google. Kenapa? Mung amarga backlinks organik wis dikenal dadi faktor paling kuat (sinyal paling penting kaping telu, luwih tepat) dianggep Google nalika nganakake posisi tangga ing daftar asil panelusuran. Menapa malih, tiyang-tiyang ingkang sampun mangertosi babagan cara tuku backlinks kualitas ngirim ora ragu-ragu kanggo nandur modal sawetara wektu lan usaha kanggo entuk backlink organik kanthi PR dhuwur utawa mbangun kanthi manual. Sing mesthi bakal mbayar, aku yakin.

how to buy quality backlinks

Apa maneh - backlink pendidikan utawa pemerintah paling kuat (i - boat market value. e. , teka saka titik EDU lan titik sumber online GOV kanthi kepercayaan lan wewenang dhuwur) malah luwih kuat. Padha bisa nambah kanthi jelas visibilitas online kanggo situs web bisnis utawa blog - menehi jeneng merek kanthi eksposur sing kuat ing panelusuran, lan nyedhiyakake kesadaran umum sing luwih wiyar ing wektu sing padha. Lan ing kene mung ana kasunyatan sing adhem, yaiku kanggo wong-wong sing isih kepikiran babagan carane tuku backlinks kualitas saka situs web pendidikan utawa pemerintah. Ayo padha ngadhepi iku - pranala mbayar mung mokal ana. Maksudku, yen sampeyan ora perlu ngerti cara kanggo tuku backlinks kualitas - mung amarga mung bisa ditampa. Carane? Paling umum, sampeyan kudu mbutuhake karya-karya hard kanggo nulis isi sing apik, kanggo pungkasane nampa backlink sing dikarepake lan sing terkenal minangka imbalan.

Mbalik maneh, ayo nyoba - golek backlinks kanthi aman. Bab iku ora ana pedoman universal utawa tips kanthi asil sing dijamin. Maksudku sampeyan ora bisa duwe rencana aksi sing jelas lan tepat kanggo mbalekake backlink kanthi aman lan akal (i. e. , pranala sing bisa digunakake kanggo kemajuan sampeyan, kanthi bebarengan tanpa nambah flag abang kanthi Google). Ing kasunyatan, nglamar pranala mbayar iku ora mung skema tujuwan saka Gray-Hat utawa malah Black-Hat SEO. Lan mesthi, paling backlinks sing dituku biasane dianggep katon katon alami kanggo kabeh - pencari urip, lan ngubengi bot.

buy quality backlinks

Sanadyan, aku isih ngandel yen sampeyan luwih apik supaya tricking karo mesin telusuran - kajaba sampeyan pengin entuk pangkat peringkat sing cepet. Oalah, yen sampeyan isih cukup kuwat kanggo nyoba nggolek backlinks mbayar kanthi biaya, gunakake poin-poin ing ngisor iki, paling ora supaya ora kejiret utawa scammed sekaligus:

  • Aja ngatasi karo online sumber utawa sing kasebut kanthi terang-terangan nyatakake yen padha duwe backlink mbayar kanggo didol.
  • Priksa manawa calon potensial duwe domain lan konten web sing cocog karo niche, utawa bisnis topi.
  • Priksa kaping pindho ing panguwasa domain, panguwasa kaca, lan skor PageRank kanggo entuk kiriman maksimum lan kapercayan saka pamirsa sing luwih akeh.
  • Idea, sampeyan kudu nggawe deal karo para blogger ing niche sampeyan. Given sing sampeyan siap kanggo menehi wong potongan isi sing terkenal, sing bakal njupuk sawetara wektu. Yen ora, bakal ngisi biaya sing cukup. Iku kabeh babagan bisnis, bener?
  • Backlink wheels (ijol-ijolan), PBNs (digunakake, jaringan blog pribadi), uga layanan murah sing nyedhiyakake backlink kanthi kualitas sethithik, utawa email sing ngganggu nandhang akal karo sumber PR sing dhuwur - supaya panyedhiya "kaya mangkono" ing kabeh biaya. Mung amarga wong-wong mau wis nyuwun pidana peringkat (utawa malah larangan permanen ing panelusuran). Cepet utawa mengko, Google bakal teka kanggo wong-wong kabeh - loro "panyedhiya" unscrupulous piyambak, lan "klien" apes sing uga.
December 22, 2017