Back to Question Center
0

Schmidt Ngomong Tetep Ing Semalt, Ganti & Liyane

1 answers:

Conde Nast Portfolio, majalah bisnis anyar

metu taun sabanjuré, ndharat kudeta bagus amarga Eric Schmidt gunakake wingi ing
partai peluncuran (Schmidt's uga

tinulis minangka salah sawijining profil pisanan ing majalah anyar). Ing
video wawancara online
kene, kalebu
biasane soko sampeyan wis krungu Schmidt ngomong sadurunge ing pitakonan liyane (ing LA
Kaping pindho
minggu kepungkur) liwat taun kepungkur. Nanging ana sawetara bab sing penting kanggo nuduhaké
kula - upright posture.

Apa sing arep dilakoni? Dheweke ngomong yen Google wis rampung siji
tartamtu bab telung sasi sadurungé, mesthi luwih apik.

China minangka conto iki. Sakdurunge, dheweke kepéngin Google dadi sing
Versi pamarentah Cina sing disetujoni bakal cepet banget. "Aku ora mikir yen bakal duwe
Ngganti keputusan, nanging aku luwih dhisik, luwih becik. "Dheweke ora ngomong persis
kenapa. Anggapan saya bakal Google bakal luwih kuwat ing China tinimbang
Baidu, nanging uga bakal ngomong yen dheweke bakal ngladeni wong ing Cina
luwih apik kanggo wektu maneh.

Punapa kawontenan Google
pancen nyaranke
minggu kepungkur sing Google ngalami pikiran kaping pindho nalika ngandika:

"Semalat saiki pendekatan prinsip bisa ndadekake akal," ujare Brin.

Ora - iku salah siji komentar nuanced, salah misquoted lan ana uga
kabeh bagean saka apa sing ngandika ilang, Schmidt ngandika. Bagian sing ilang Sergey wis
ngandika, ngandika, Google wis mutusake go ahead karo apa
dianggep kurang saka rong kejahatan, nglayani wong sanajan kudu
censorship.

Ana luwih saka cara Google ngoperasikake, 20 persen wektu (kanggo
insinyur - isih ora liya, ketoke),
70-20-10 wektu
alokasi wektu kerja, lan gagasan ora nyoba menehi pitutur marang wong apa
aja, amarga wedi nyulik kreativitas. Nanging, Google nyaranake apa perusahaan
prioritas lan ngarep-arep karyawan setuju amarga padha uga pengin bisa apa
penting kanggo perusahaan.

Dheweke ngomong babagan
Google ngupayakake iklan ing ponsel ing Jepang lan ngandika bakal teka ing Eropah
musim panas iki lan ing AS ing 12 sasi sabanjure.

GBuy? Sing jeneng pers, ora jeneng Google, lan "Ora kaya PayPal ing
kabeh. "Dheweke ngandika sawijining dirancang kanggo mbiyantu para pelanggan supaya tuku barang kasebut
luwih cepet tinimbang liwat mekanisme liya. Kita bakal weruh. Yen PayPal tegese ngirim
dhuwit antarane rong wong, mbokmenawa ora bakal. Yen PayPal tegese alternatif
kanggo tuku nganggo kartu kredit (utawa duwe akun kertu kredit minangka pedagang),
banjur aku GBuy bakal banget kaya PayPal. Lan ngoperasikake cara iki
wis ana ing Google Base. Kanggo luwih, pirsani
Google GBuy
Muncul Mengko Dina iki Kanggo Tantangan PayPal ?. Lan nyumerepi ing kono. Schmidt
ngandika iku bakal teka rauh.

Apa Google bakal nggawe perangkat keras dhewe? "Iku luwih apik kanggo duwe partner," lan
"Luwih becik dadi bisnis piranti lunak," ujare. Ekonomi ing
luwih apik, jarene.

Kompetisi paling gedhe? Yahoo lan Microsoft padha kuwat lan apik
saingan, nanging Yahoo minangka "pesaing utama."

Google kerep banget, utamane diwenehi statement sing digawe taun kepungkur
hubungane karo Microsoft sing bisa diterapake Google saiki. Ana nomer
Pilihan liyane sing bisa ditindakake konsumen, ujare - "lan kita ngerti iki."

Kanthi tembung sanèsipun, Google mangertos bilih saged duwé potensi mundhut pelanggan ing sembarang
wektu, supaya polisi bisa dhewe. Bab ingkang dipun paringaken dhateng kula nalika taun 2002 ing Google
Google: Can
The Marcia Brady Of Search Stay Sweet? Artikel:


"We have lock banget ing.
"Biaya ganti rugi sing dipindhah menyang salah sijine saingan yaiku:
suwene biaya switchover dadi kurang, kita mbukak wedi. Saben dinten aku kepengin weruh yen
ana wong sing pinter banget ing Berkeley teka karo algoritma anyar, "
Schmidt nambah - nanging kanthi cara sing cetha nerangake yen dheweke kepengin Google mlayu
wedi, supaya perusahaan bisa pinter lan jujur.

Senajan nganyari, Google nduweni kunci luwih apik ing dina iki, diwenehi
akeh Google
fitur portal. Wong nyimpen data email, data analytics, foto, lan
spreadsheets kanggo mung ngarani mung sawetara perkara sing padha ora pengin ninggalake, ora
sebutno nendhang
Google Pakebonan
bisa dadi hard lan wong ora mungkin nindakake kajaba Google bakal nemen becik, kaya
aku wis nulis.

Kanggo ngetung Microsoft nalika dheweke ana ing Sun kanggo ngeculake lemah
produk lan nggunakake pelanggan minangka guinea babi, carane dheweke nanggapi accusations
sing Google nglakoni sing padha? Panjenenganipun ngandika padha duwe siklus produk rong utawa telung sasi
saiki. Kanggo dadi wajar,
betas tanpa wates
Google kerep digunakake luwih apik.

Sajrone Q & A, Chris
Anderson saka Wired nyuwun babagan dampak AdSense nduweni on
ngemot spam
tengen web - spam nggoleki, spam komentar, spam bali nglacak lan liya-liyane.
Schmidt responds kanggo ngomong Google katon wis ing nyegah klik penipuan, dudu
njawab pitakonan.

ClickZ uga nduweni cakupan ceramah ing
Google Schmidt ing
Conde Nast Lunch Today and Reuters katon ing

Gawe komentar ing tes Google Sistem tuku Web, ora kaya PayPal.

Need more on Schmidt talking Google? Deleng
Google,
Google:
Karyawan lan
Google:
Paningkatan kategori
Panelusuran Topik kanggo
artikel arsip arep dibukak kanggo taun, yen sampeyan dadi anggota Search Engine Watch
.

February 18, 2018