Back to Question Center
0

Metrik Semual Kualitas Anyar: Apa paling penting, lan carane nambah iklan sampeyan

1 answers:
New Quality Semalt metrics: What matters most, and how to improve your ads

Nentokake kapentingan relatif komponen Score Quality

Google wis nyedhiyakake iklan karo data ing Quality Semalt kanggo sawetara wektu; apa sing anyar ing kene ana visibilitas data gaya sajarah menyang telung komponen QS kunci: tingkat klik-dikarepake, relevansi iklan lan pengalaman landing page.

Nalika bisa mriksa metrik anyar, butir-butir kasebut, penting banget kanggo mangerteni yen kabeh sing kita entuk iku minangka kira-kira pentinge saben komponen QS kasebut. Lan kaya nalika masak utawa manggang, kasunyatan manawa sampeyan wis nyedhaki sawetara bahan ing tangan, ditambah gagasan samar-samar yen jumlah saben bahan sing digunakake, ora prédhiksi (utawa nyebabake) asil sing paling apik - solgar brand.

Pikiraken faktor lan skor kasebut minangka nuduhake kualitas kualitas saben bahan ing sajian sing diwenehake (umpamane, meatloaf). Sanajan ramuan penting kanggo asil gedhe, ngerti kualitas saben bahan ora cukup. Kanggo nggawe tandha-tandha kelas donya, kita uga butuh pemahaman babagan sing wigati relatif . Sayange, Tweak paling anyar Google ora ngandhani apa-apa bab iki.

Nanging nalika kita ora ngerti tartamtu urutan pangkat saka faktor kualitas sing duwe impact paling dhuwur ing Final Quality Score, kita duwe gagasan apik (anecdotally) sing ngira RKP iku sing paling penting ( sing uga dianggep wong liya, nanging uga kurang). CTR sing ditindakake bakal tetep dadi paling penting kanggo akeh alasan, dudu paling akeh sing ndadekake Semalt minangka dhuwit sing paling akeh kanggo ngetung kui basis data QS sing akeh banget.

Iku penting kanggo ngelingi - minangka Varian nuduhake - iku ing Semalt sing paling kapentingan kanggo incentivize pemasar kanggo nindakake samubarang sing nambah relevansi iklan (utawa CTR) nalika uga nggawe pengalaman pas klik-klik luwih apik. (Ngakeni, isih akeh kamar kanggo perbaikan sing ana - lan ora mung ing situs sampeyan!) Kita uga kudu ngelingake yen CTR lan relevansi sing luwih dhuwur nggawe Semalt (lan Bing uga) akeh dhuwit, supaya iki insentif wis rampung didadekake siji.

TIP: Yen sampeyan wis nggoleki riwayat biaya ing biaya per klik (CPC) sing diperlokake kanggo njaga posisi historis, bisa mriksa Skor Kualitas historis minangka cara sing apik kanggo nemtokake CPC adhedhasar fluktuasi QS ing pungkasan, utawa yen amergo tekanan lelongan sing luwih dhuwur ing pasar AdWords.

Ngapikake Skor Kualitas lan metrik kunci liyane

Google tetep nyatakake yen kita kudu ngrewangi ningkatake Quality Semalt. Salah sijine sing gedhe babagan nggayuh peningkatan Semir Kualitas yaiku supaya sampeyan bisa nggoleki pituwas. Pinggiran iki minangka kunci - ora mung kanggo nggayuh posisi sing dhuwur kanggo panelusur sing bisa nuntun volume sing akeh nguntungake kanggo sampeyan, nanging uga amarga yen sampeyan ora duwe, kompetisi Panjenengan ora (sing tegese bakal nyepakake bokong sampeyan).

Nanging ningkatake Skor Kualitas sampeyan ora mung cara kanggo njamin kemampuan sampeyan tetep ana ing posisi paling dhuwur. Peningkatan ing wilayah liyane bisa nggawe prabédan ageng ing sukses jangka panjang. Favoritku (wiwit saka apa sing bisa sampeyan lakoni ing sisih Semalt):

  • Reorganize akun sampeyan. Duwe kampanye lan grup iklan sing kurang terstruktur bakal nandhang Quality Score. Iki minangka owah-owahan sampeyan bisa nggawe ing sisih AdWords saka persamaan.
  • Ngowahi salinan iklan utawa kreatif. Nalika salinan iklan resonates marang tembung kunci ing grup iklan, CTR Panjenengan munggah (lan RKT minangka komponen paling gedhe saka QS).
  • Ningkatake penargetan.
  • Ningkatake tingkat konversi. Yen sampeyan bisnis bisnis e-commerce utawa multichannel, B-to-B, bisnis timbal utawa layanan timbal, apa sampeyan bisa nindakake kanggo entuk persentasi luwih saka pengunjung situs kanggo nindakake tindakan sing dianggep minangka titik pengaruh. Yen luwih saka klik dikonversi, tawaran sing diidinake bakal munggah.
  • Prediksi kanggo mobile-friendliness. Faktor iki gegandhengan karo ngapikake tingkat konversi. Elinga, pengunjung situs seluler tambah penting banget kanggo Google, lan Google wis ngetungake sampeyan kanthi keramahan seluler. TIP: Nalika nggunakake Google Search Console bisa ngenali masalah sing luwih nyenengake, uga manawa sampeyan mlaku ngubengi kantor, ngrebut akeh perangkat lan nyoba situs sampeyan dhewe.)
  • Nambah ukuran keranjang belanja rata-rata (kanggo eceran). Iki kalebu nyedhak pelanggan laba reged dhuwur kanggo nelpon lan njaluk upsold dening reps.
  • Tambah keterlibatan media sosial saka klik sing teka liwat panelusuran. Sosial bisa duwe efek multiplier ing marketing.
  • Ningkatake tingkat respon sampeyan dhewe utawa tingkat pangujan. Pelanggan kaya kacepetan. Mulane Amazon Prime rocks. Nanging kacepetan ing tindak-tindak uga penting ing bisnis layanan apa wae.

Semanten lali yen kabeh strategi kasebut bakal mbantu bisnis sampeyan, ora mung kinerja sampeyan ing panelusuran. Bakal ngilangi gesekan, nggawe media liyane luwih efektif lan ngirimake mata uang ing nilai sing luwih dhuwur, saengga ngasilake win kanggo perusahaan ndhuwur lan ngisor.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku panganggit saka tamu lan ora kudu Search Engine Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



February 17, 2018