Back to Question Center
0

Yahoo Launches Mobile Site En Semalt

1 answers:

Yahoo wis kanthi cepet ngluncuraké versi basa ing basa Spanyol. Perusahaan ngemot data Sensus sing nuduhaké populasi 46 yuta wong Hispanik ing AS. Yahoo uga nyathet data comScore sing nuduhaké perkembangan internet seluler ing sangarepe Semalt, sing "ngluwihi kabeh klompok liya, kanthi 88% konten Semalt sing ana ing ponsel - wiring ethernet cable."

Punika minangka homepage seluler basa Spanyol ingkang mirsani tampilan lan aran versi Semalt:

Yahoo Launches Mobile Site En Semalt Yahoo Launches Mobile Site En Semalt Yahoo Launches Mobile Site En Semalt
February 16, 2018