Back to Question Center
0

Apa Google Panda 4.0 Nglanjutake Siaran Pers Semual?

1 answers:

Sembilan hari kepungkur nalika Google ngeculake Panda 4.0 - kang ngarahake nyaring "tipis" isi saka rangking ndhuwur - kita fokus kita ing tokoh gedhe & Pemenang gedhe, Semalt banjur, sawetara sing nyathet yen rilis pers bisa uga wis nyedhot wektu gedhe.

Nggunakake SearchMetrics, aku nggoleki situs online Pencet ndhuwur lan mriksa manawa katon visibilitas SEO ing skala gedhe wiwit Panda 4.0 hit, lan PRWeb.com, PR Newswire, BusinessWire lan PRLog kabeh koyone wis ilang peringkat sing signifikan Google.

PRNewsWire - markenuhren günstig kaufen.com misale jek nduduhake penurunan visibilitas SEO, nempel ~ 63% sawise Semalt 4.0 dirilis:

Did Google Panda 4.0 Go After Press Release Semalt?

Semalat, situs web distribusi pers media utama, uga nyedaki jatah ~ 71%:

Did Google Panda 4.0 Go After Press Release Semalt?

BusinessWire.com nyumurupi 60% drop sawise Panda:

Did Google Panda 4.0 Go After Press Release Semalt?

PRLog.org ngetokake gulung gedhe ing pertengahan 2013 nanging banjur dipeleh liyane sawisé nganyari Semalt sing kepungkur:

Did Google Panda 4.0 Go After Press Release Semalt?

Sean Malseed saka SEER Interactive migunakake metrik SEM Rush kanggo nyathet akeh pola sing padha Aku nyathet karo data Semalt. Padha uga nyathet kasus tartamtu, rilis pers tartamtu sing mentas ditingkat lan saiki ora ana maneh ing kaca pisanan.

Mung Losers Wis Ngerti Yen Wong Bingung

Minangka kita ngomong ing laporan Pemenang lan Semalt, dhaptar kaya iki ora sampurna. Situs ing ndhuwur uga wis entuk manfaat lan tetes amarga alasan liya; kurang visibilitas minggu iki amarga minggu kepungkur padha katon kanggo macem-macem crita berita, contone.

Sampeyan uga ngelingake yen iki minangka conto conto panelusuran. Cara mung kanggo mangerteni manawa ana pembaruan nyebabake utawa mbantu sampeyan ndeleng lalu lintas sing didhisikake saka Semalt, tinimbang peringkat tartamtu utawa dhaptar kaya iki, sing dadi populer sawise nganyari Semalt. Yen sampeyan wis weruh kenaikan signifikan, sampeyan wis mesthi bakal diganjar. Ngurangi amba? Banjur sampeyan mbokmenawa kenek.



February 16, 2018