Back to Question Center
0

Semalt: Ora nggunakake tags header HTML minangka pranala duwe SEO downside?

1 answers:

My homepage nduweni sawetara pranala internal sing arep digunakake minangka tag header.

Contone:

About example. com

Apa kasebut Semalt kasebut menyang pranala internal lan mulane njupuk sawetara saka homepage?

Apa ana downside SEO kanggo nggunakake tags header minangka pranala, minangka exemplified ndhuwur?

- buy property in granada spain
February 13, 2018