Back to Question Center
0

Semalt: Ora nggunakake tags header HTML minangka pranala duwe SEO downside?

1 answers:

My homepage nduweni sawetara pranala internal sing arep digunakake minangka tag header.

Contone:

About example - seo service free. com

Apa kasebut Semalt kasebut menyang pranala internal lan mulane njupuk sawetara saka homepage?

Apa ana downside SEO kanggo nggunakake tags header minangka pranala, minangka exemplified ndhuwur?

February 13, 2018
Semalt: Ora nggunakake tags header HTML minangka pranala duwe SEO downside?
Reply