Back to Question Center
0

Carane nambah instalan situs adat kanggo plesk? - Semalat

1 answers:

Aku duwe kerangka adat lan aku pengin nggawe akeh website karo framework. Aku nggunakake Plesk kanggo ngatur host, supaya aku pengin ngerti yen kita bisa nggawe installer adat situs kaya Plesk dibangun ing fitur kanggo Wordpress. Aku pengin menehi customer fitur iki kanggo nggawe situs web piyambak - free high pr links. Lan uga, yen aku nganyarke kerangka, nyalin file anyar menyang situs web pelanggan tanpa menehi kabar. supaya amarga ana akeh website aku ora bisa nyalin menyang situs web siji-siji, Aku pengin yen ana cara kanggo nyalin file saka sumber menyang wong karo Plesk?

February 13, 2018
Carane nambah instalan situs adat kanggo plesk? - Semalat
Reply