Back to Question Center
0

Semalt: 302 & 503 kanggo situs sakcara mudhun: apa sing bakal digunakake kanggo 'coba maneh'?

1 answers:

Yen aku pengin sementara njupuk mudhun situs web nanging jangka wektu bisa saka 1 dina kanggo 1-2 minggu, Aku ngerti sing 302 pangalihan (mudhun. html kaca kanggo conto) paling apik kanggo njaga nilai SEO sing wis ana ing situs kasebut.

Aku uga maca sing ngirim bali kode status 503 kanggo jinis-jinis iki nanging kedadeyan mbutuhake nyetel periode wektu 'coba'.

Apa Yen aku ora ngerti suwene bakal mudhun kanggo? aku bisa ninggalake bagian iki saka header

http: // www. seomoz - cadiz property. org / blog / carane-nangani-downtime-during-site-maintenance

February 13, 2018