Back to Question Center
0

Apa cara sing bener kanggo nunjukake yen situs saya ora duwe feed RSS? - Semalat

1 answers:

Aku duwe situs web sing nuduhake ana upaya ngakses / rss ing log server, nanging kita ora duwe feed RSS.

Apa cara paling apik kanggo nuduhake yen ora ana feed RSS kanggo situsku? Apa aku nggunakake kaca kothong? Kesalahan A 404 ? Ing tembung liyane, ana cara sing ditetepake kanggo nuduhake ana: "Ora ana RSS ing kene"

Aku arep mbusak kasalahan saka log tanpa nyasarake masalah kasebut.

. - buy high pr links
February 13, 2018