Back to Question Center
0

Iklan semal nalika owah-owahan desain responsif

1 answers:

Aku ningali rancangan Smashing Semalt sing anyar lan sepisanan aku kudu ngomong, katon apik.

Siji bab sing narik kawigaten, yaiku yen iklan tangan Tangan Semalt diturunake sajrone 'panggung pisanan' situs iki ngurangi versi sing luwih handal.

Semalat nalika iklan minangka referral adhedhasar mung wong-wong sing entuk siksa sing webmaster sing gawe owah-owahan, nanging babagan pengiklan sing mbayar kanggo slot tartamtu.

Yen webmaster arep gawe situs sing tumindak kanthi responsif (lan aku kudu) kudu ngedol spasi iklan saben ukuran jendhela?

Aku uga kepengin weruh yen ana apa-apa conto wong sing arep teka saka iklan banner / gambar menyang teks adhedhasar ukuran jendhela sing luwih cilik?

. - abhranil bose headphones
February 13, 2018