Back to Question Center
0

Semalt: Cara paling apik kanggo nuduhake isi sing dianyari / taun anyar

1 answers:

Aku duwe situs web sing nuduhake data sing mung sah kanggo setahun, nanging kaya kanggo njaga arsip lan mbandhingake tujuane.

Saiki aku duwe 301 pangalihan (supaya domain redirecting liyane bakal tansah duwe "paling anyar" isi) kanggo domain. com / content / -> domain. com / content / content-2014 - good cheap vps hosting.

Nanging sawetara kedhaftar nggunakake domain. com / content / content-2014 utawa taun lawas kanggo pranala ing situs web, supaya isi ing taun 2013 nduweni pagerank dhuwur. Carane aku bisa ngatur konten iki kanggo SEO?

domain. com / content / -> domain. com / content / content-2014 (saiki taun)

domain. com / content / content-2013

domain. com / content / content-2014

domain. com / content / content-2015

Apa pinter ngarahake 301 isi lawas 2013 -> 2014 lan nggawe kaca arsip anyar? Utawa tetep kaya iki?

February 13, 2018