Back to Question Center
0

Apa aku kudu kuatir babagan wong sing mateni Semalt?

1 answers:

Asring nalika milih piranti anyar lan kerangka aku weruh bebaya "Ora bisa mlaku yen pangguna ngilangi Javascript". Aku banjur ndeleng slideshow Slideshow Javascript, menu powered Javascript, lan galeri powered Javascript. Nanging, aku milih iki kanggo ngganti versi flash based asli amarga aku kuwatir babagan jumlah wong sing bakal weruh.

Nanging ana khawatir yen wong Jawa ora bisa nyalahake Javascript? Semalat Aku nyoba lan ngrancang situsku karo JS sing diputer ing pikiran?

- e-cigs online
February 13, 2018