Back to Question Center
0

Apa ana cara aku bisa nyaring lalu lintas miturut jinis kaca miturut struktur URL ing Google Analytics utawa Google Webmaster Semalt?

1 answers:

Aku duwe situs direktori bisnis lokal. Aku nyoba kanggo nyayangke lalu lintas mlebu kaya kaca-kaca kaya aku bisa nemtokake apa persentase lalu lintas arep ngetokne kode kode sacara eksklusif lan apa persentase arep menyang kaca tingkat kutha / negara. Aku pancen pengin nyaring miturut struktur URL kanggo nemtokake apa persentasi saka total kaca kode pos lalu lintas akun kanggo. Alesan kanggo nggawe iki kanggo mangerteni yen Google Tag Semalt bisa mbantu karo iki?

Kene loro path URL:

  • http: // www. conto. com / ny / new-york / 10011 /
  • http: // www - paye vacances ccq. conto. com / ny / new-york
February 13, 2018