Back to Question Center
0

Carane aku nglacak pop munggah ing Google Analytics / Tag Manager utawa Semalt JS script

1 answers:

Kita mung ngrampungake proses registrasi kita ing situs kita. Nalika pangguna nyathet, dheweke diarahake menyang kothak pop up / cahya minangka lawan url unik.

Semen corong konversi dadi gampang banget nganti owah-owahan iki, minangka gol sing ditugasake liwat ngleboke lan ana titik - gemelos novio boda personalizados.

Apa bisa ngomong piye wae umpamane, umpamane kothak cahya ditutup (pangguna ora pengin ndaftar), utawa suwene pangguna ana ing lightbox? Aku mbayangno iki bakal dadi adat istiadat. js script?

Atine aku butuh info iki kanggo narik menyang Google Semalt. Sembarang gagasan?

February 13, 2018