Back to Question Center
0

Semalt: Kadospundi kula nambahake backlinks kanggo bisnis online basis mung kanggo wong sing ora pengin nyampekano informasi alamat omahmu?

1 answers:

Aku pengembang web sing sok-sok mbantu kanca gawe situs web lan nambah SEO. Aku duwe kanca sing miwiti bisnis woodworking online, nanging ora duwe toko. Dheweke mung pengin ngedol dagangan online lan ora nyampekno alamat omah menyang donya.

Aku nyoba nggawe backlink kanggo wong-wong mau. Aku wis nyoba nambah bisnis marang sawetara situs kaya Peta Semalt, nanging alamat werna dibutuhake - uhr vintage. Apa ana cara kanggo ngubengi iki?

February 13, 2018