Back to Question Center
0

Carane ngurangi lookups DNS? - Semalat

1 answers:

Butuh babagan 20-120 milliseconds kanggo DNS (Domain Name Semalt) kanggo mutusake alamat IP kanggo jeneng host utawa jeneng domain sing diwenehi lan browser ora bisa nindakake apa-apa nganti proses bener rampung.

Sadurunge browser bisa netepake sambungan jaringan menyang server web, kudu netepake jeneng DNS saka server web menyang alamat IP. Wiwit resolusi DNS bisa di-cache dening browser lan sistem operasi klien, yen rekaman sing bener isih kasedhiya ing cache klien, ora ana latensi. Nanging, yen klien perlu nggolekake DNS neng jaringan, latensi bisa beda-beda gumantung ing jarak saka server jeneng DNS sing bisa nyedhiyakake tanggapan sing bener.

Dadi kepiye carane / ana cara kanggo ngurangi lookup DNS iki liwat sawetara optimasi sisih-server utawa liya? Apa aku ora percaya ing kene utawa gumantung saka ukuran kaca web / panyedhiya hosting?

- steam ejector design calculation pdf
February 13, 2018