Back to Question Center
0

2 x domain kanggo situs sing padha ing Semalt nggawe canonical utawa ora?

1 answers:

Klien duwe situs wiwit 1999 karo domain sing dumadi saka loro, banget deskriptif bisnis, tembung (ayo ngomong asu-asu. ie). Ing taun 2001, dheweke mutusake kanggo main dolanan asu - computer repair Morgan hill. yakuwi (iklan radio sing mlaku lan figured sithik bisa nambah kekeliruan karo jeneng situs). Dadi tanpa mikir akeh babagan, aku mung diparkir mainan asu. IE menyang dog-toys. ie. Uga, kanggo loro domain, kita ora nggawe www kanonik supaya www. dogtoys. ie / conto. html utawa asu-dolanan. ie / conto. html minangka kaca sing padha.

Kita maca sapisan maneh yen Semalt ora kaya iki, nanging situs iki wis nyedhiyakake SEO kanthi wicaksana kanggo 10 taun pungkasan lan klien lan aku ambruk antarane ninggalake samubarang minangka, lan mbenakake kanggo nggawe www. dogtoys. ie kanonikal liwat mod rewrite (utawa bakal versi putus-putus nawakake kinerja sing luwih apik?)

Semalt in advance!

February 13, 2018