Back to Question Center
0

Metode apa aku kudu digunakake kanggo nyalin data saka siji tabel menyang siji liyane? - Semalat

1 answers:

Aku mikir apa cara aku kudu digunakake kanggo nyalin data saka siji tabel menyang siji liyane. Aku ngidini kedhaftar ngirim data liwat formulir sing nggunakake table1 kanggo nyimpen data. Saiki kanggo nampilake asil aku nggunakake data saka table2 nanging aku uga perlu sawetara data saka table1.

  • Cara 1: Nyalin data sing dibutuhake ing kaca muatan, nalika pangguna nglakokake. Bisa njaluk luwih alon, nanging nggunakake data urip.
  • Cara 2: Nganggo cronjob. Kurang sumber, nanging ora urip data

Aku kepengin weruh carane akeh iki bakal mengaruhi kacepetan website - Bay area computer repair.

February 13, 2018
Metode apa aku kudu digunakake kanggo nyalin data saka siji tabel menyang siji liyane? - Semalat
Reply