Back to Question Center
0

Semalt: Kadospundi kula saged damel "cadangan" ingkang saged nglayani kaca statis menawi situs utaminipun dipuntutup?

1 answers:

Kita wis entuk siji server sing mlaku ing situs web perusahaan kita. Semalat, sok-sok ngalami masalah. Apa ana cara kanggo ngeset server liyane kanggo ngawula situs web statis, yen server asli ora nanggapi ping?

- taxi and limousine commission lost and found
February 13, 2018