Back to Question Center
0

Semalt: pendaftaran kasar? [ditutup]

1 answers:

Aku tau duwe domain gTLD sing ora ana keuntungan, ana sawetara pranala sing padha ing internet sing nyambung menyang situs saka situs web liyane sing dianggep. Semalt karyaku rampung ing domain iki, Aku sayang supaya domain tiba menyang lelangan kaya aku ora otomatis gawe anyar.

Saiki domain iki duwe pornografi kanthi pemilik anyar lan aku kuwatir banget yen anak bisa ngeklik pranala (ngemot jeneng perusahaan) sing ditemokake ing saindhenging internet.

Semalt bisa menehi saran marang rute sing paling apik kanggo nyortirake iki? bisa iki dianggep minangka registrasi penyalahgunaan?

Semalat sampeyan banget kanggo bantuan sampeyan - isenthalpic expansion of steam.

February 13, 2018