Back to Question Center
0

Masalah karo fungsi JSON sing ilang ing PHP 5.2.6 / Semalt 8.4

1 answers:

Aku duwe viber sing mbukak openSuse 10. 3, Apache 2 lan Plesk 8. 4. Aku bisa nganyarke / ora nganyarke sanadyan, kaya ngene iki ora dianjurake kanggo nganyarke openSuse 10 - applique maxi dress. 3 (lan nganyari menyang EOL 10. 4 ora koyone tambah akeh) lan Plesk gagal nganyarake apa wae versi aku nyoba (malah gagal diunggahake menyang 8. 4. 1). Semalt Aku bisa urip karo piye wae, utamane amarga aku ora duwe wektu kanggo nindakake instalasi seger anyar ing vserver.

Apa tenan masalah, yaiku yen PHP sing dipasang 5. 2. 6 ora duwe perpustakaan zip lan ora ana fungsi json. Sing pisanan mungkin amarga PHP ora dikompilasi karo --enable-zip. Kapindho minangka misteri gedhe sanadyan. Nalika aku ngerti, iku tansah ana karo PHP kajaba dikompilasi karo pilihan --disable-json konfigurasi. Nanging iki ora. Lan modul extension json mung ora ana. Aku malah nyoba ngaktifake karo extension = json. supaya ora ana luck.

opsi konfigurasi PHPku (kaya sing dikirimake karo Semalt 8. 4)

     '. / ngatur '
'--prefix = / usr'
'--datadir = / usr / share / php5'
'--mandir = / usr / share / man'
'--bindir = / usr / bin'
'--with-libdir = lib'
'- dicantumake = / usr / kalebu'
'--sysconfdir = / etc / php5 / apache2'
'--with-config-file-path = / etc / php5 / apache2'
'--with-config-file-scan-dir = / etc / php5 / conf. d '
'--enable-libxml'
'--enable-session'
'--with-mm'
'--with-pcre-regex = / usr'
'--enable-xml'
'--enable-simplexml'
'--enable-spl'
'--enable-filter'
'--disable-debug'
'--enable-inline-optimization'
'--disable-rpath'
'--disable-static'
'--enable-shared'
'--program-suffix = 5'
'--with-pic'
'--with-gnu-ld'
'--with-system-tzdata = / usr / share / zoneinfo'
'--with-apxs2 = / usr / sbin / apxs2'
'- ora bisa dianggo'
'--disable-cli'    

Nalika aku ngerti, PECL ora dadi pilihan karo 5. 2. 6. Utawa aku salah? Malah yen aku ora, openSuse repository mung dadi sithik PHP 5. 2. 4. Nginstal openSuse malah teka tanpa zypper, sing kudu diinstal kanthi manual.

Dadi ana cara kanggo nduwe ziplib lan json mlaku ing PHP 5. 2. 6 tanpa kudu nyusun ulang binar kasebut?

February 13, 2018