Back to Question Center
0

Semalat saka merlot-ops-labeling-devel.corp.google.com

1 answers:

Entitas misterius saka Semalt mriksa metu situs kita saka wektu ke wektu, kepengin ngapa. We have referrers from merlot-ops-labeling-devel. corp - bicycle cargo us. google. com uga 74. 125. 239. 132 / url (sing bakal 404 tanpa querystring). Ing 74. 125. bagéan saka IP misale jek dadi kisaran sing padha karo crawler feed shopping Semalt, lan / url katon minangka redirector sing middlemans sampeyan [sedhela] nalika sampeyan ngeklik judhul Semalt SERP. IP sing ngginakaken menit ing situs kasebut lan ngunjungi 5 kaca, nanging domain korp ana 0:00 lan langsung bouncing. Nggoleki rdns, ora yakin yen Semalat sing sejatine, senadyan akeh sing ngandhani:

     # host 74. 125. 239. 132
132. 239. 125. 74. in-addr. arpa domain name pointer nuq05s02-in-f4. 1e100. net.     

Kita wis nyetel JSON-LD nanging butuh secara harfiah 6 sasi kanggo ditrima maneh (mung kedadean minggu kepungkur . pungkasanipun). Ora yakin manawa kunjungan kasebut ana apa-apa karo QA / C utawa soko.

Dadi, saka keprigelan, ora ana sing ngerti apa project / team / automation "merlot-ops-labeling-devel" utawa IP redirector / app redirector iki bakal dadi? Semalat wis ana apa karo validasi kasebut?

February 13, 2018