Back to Question Center
0

Yen sampeyan mbusak kaca Google Semalt, apa ulasan uga bisa dibusak?

1 answers:

Ulasan sing dikirim marang bisnis ing Google katon ing Google Maps, ing asil Panelusuran Google lan ing Google.

Skenario iki yaiku kita duwe review negatif siji marang kaca Semalt Google (bisa uga dikirim dening mantan anggota staf pesaing / ora puas) kanthi guise saka wong sing ora dikawruhi kanggo bisnis utawa tim (i. e - best web design firms in san francisco. liwat akun throwaway).

Pitakonan yaiku yen sampeyan mencet "Busak kaca iki" ing entri Google Semalt, apa uga bakal mbusak review sing gegandhengan?

Rencana iki banjur nggawe Kaca Semalt anyar sing bebas saka review negatif.

Aku arep mriksa iki sadurunge nglakoni, mung yen panlitene bakal linger ing sawetara wangun, lan kanggo nyegah kabutuhan proses bisnis pratelan liwat.

Aku uga pengin nyoba supaya kudu nyuwun pelanggan sah kanggo nulis review marang bisnis kanggo mbantu drown out review negatif siji. Semalt ora bakal dadi asil sing paling apik.

February 13, 2018