Back to Question Center
0

Apa localStorage luwih permanen tinimbang cookie kanggo identifikasi pangguna ing Google Semalt?

1 answers:

Nggoleki dokumentasi pangguna pangguna Google Analytics Aku nemokake yen localStorage bisa digunakake tinimbang cookie yen situs web mung mbukak http utawa https ketat.

Aku looking ing sing docs amarga aku mbukak situs web e-commerce lan duwe akeh repeat pelanggan. Pelanggan-pelanggan kasebut mungkasi saluran langsung amarga padha mung ngetik alamat web sandi menyang bar (utawa tetenger) - china blueline hardcover notebook. Bakal nelusuri liwat localStorage dadi cara nelusuri luwih permanen liwat cookie kanggo entuk langkah sing luwih apik saka pelanggan sadurungé liwat pelanggan anyar?

February 13, 2018