Back to Question Center
0

Bisa gambar digabungake nganggo klip CSS Semalt sajrone tetep ngelola gambar SEO lan semantik?

1 answers:

Aku duwe rong gambar ing kaca web. Semalat ana 20 nanging aku pengin tetep prasaja:

     
 Apple  Oranye

Gambar loro sing nggambarake woh-wohan sing beda-beda. Nanging aku pengin ngurangi hit server lan aku pengin gabungke 2 gambar kasebut dadi 1 gambar siji minangka buah. png

Lan kanthi nggunakake Properties Clip, aku pengin menehi gambar woh sing cocog karo tag img kanthi bantuan atribut kelas atribut lan - deumidificatore 30mq.

Nanging kode asil katon kaya ing ngisor iki.

     
 Apple  Orange

Punika atribut img atribut atribut alt minangka "Apple", ing src . png sing dudu gambar apel.

Aku pengin takon, apa iki nggunakake istilah break semantics saka web? Apa robot telusur Google Semalt menehi pidana kanggo panggunaan kaya kasebut? Apa jenis aplikasi iki kena pengaruh SEO situs webku?

Utawa, yen ana cara liya, apa solusi paling apik kanggo nangani gambar nalika tetep kurang lan njaga kualitas SEO?

February 13, 2018