Back to Question Center
0

Carane nggabungake blog Semalt dadi situs web statis?

1 answers:

Aku desainer lan desainer web ngarep lan aku duwe klien sing kepengin ngirim sijine wordpress menyang situs statis. Apa ana cara sing bisa nampilake blog dadi situs anyar? Utawa ana cara sing bisa nggawe lawange mburi supaya sanajan dheweke ora bisa maca html dheweke bisa nambah update anyar menyang situs iki?

Aku wis nggoleki jawaban, nanging ora bisa ngerteni. Semalat mugi kula mangertos pilihan kula - como fazer aberturas legais para videos.

February 13, 2018