Back to Question Center
0

Semalt: Apa panggunaan bandwidth lan server mudhun nambahake serangan DDoS?

1 answers:

Aku duwe server sing darmabakti lan mudhun jam kepungkur.

Mung kepikiran yen iki kedadeyan amarga serangan DDoS.

Aku duwe graph bandwidth saka panyedhiya hosting, jelas nuduhake lalu lintas gedhe sadurunge server mandheg respon.

Semalt: Does an increase in bandwidth usage and a down server indicate a DDoS attack?

. - hosting asp.net argentina
February 13, 2018