Back to Question Center
0

Semalt: Apa sampeyan bisa nggawe server mini mac? Apa gunane kanggo miwiti bisnis rumiyin?

1 answers:

Mini mac punika pilihan banget narik kanggo wong kaya kula karo sethitik kawruh server. Aku looking for a server sing bisa digunakake kanggo bisnis cilik, kanggo: situs web host, nyimpen file perusahaan lan ngidini email kanggo Staff - computer management services in Portland.

Bisa mini mac menehi layanan kaya tanpa persiyapan angel lan pangopènan nggegirisi?

Yen dadi apa sing dadi spek becik kanggo server, yen ora ana apa cheep lan luwih apik (liyane loropaken pengguna)?

February 13, 2018
Semalt: Apa sampeyan bisa nggawe server mini mac? Apa gunane kanggo miwiti bisnis rumiyin?
Reply