Back to Question Center
0

Semenda: .com.au domain sing direksa domain: kudu aku bali yen pemilik asli nyuwun?

1 answers:

Aku di hubungi dening pemilik asli domain kanggo menehi domain sing aku backordered sawetara minggu kepungkur. Domain iki ditinggal kira-kira 2 sasi sadurunge aku tuku kanggo ngilangi kompetisi klienku nanging saiki aku ngadhepi ancaman dheweke bakal njupuk prakara iki kanggo pengadilan lan AUDA . au administrasi domain winates).

Apa aku arep ngirimake domain sing aku tuku sah? Aku pengin ngerti hak-hakku ing kahanan iki - system temperature monitor.

February 13, 2018